با کاهش ۱۵ ماده غذایی مصرف نمک را کم کنید

توصیه محققان كانادایی؛

با کاهش ۱۵ ماده غذایی مصرف نمک را کم کنید مین فود: دریافت سدیم بیش از اندازه، یک عامل خطر برای فشار خون بالا و بیماری قلبی است.



به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان کانادایی در اطلاعیه ای اعلام نمودند ۱۵ گروه غذایی که در مصرف سدیم رژیم غذایی نقش دارند، بیشتر از ۵۰ درصد از کل سدیم دریافتی را برای بزرگسالان می سازند. پیتزا، نان ها، غذاهای سرد، سوپ و بوریتوها پنج عامل اصلی در افزایش مصرف سدیم هستند.
در صدر این فهرست پیتزا با ۵.۳ درصد از کل سدیم دریافتی رژیم غذایی قرار دارد و بعد از آن نان ها و رول ها با ۴.۷ درصد قرار دارند.
سپس غذاهای سرد و گوشت های پخته شده با ۴.۶%؛ سوپ با ۴.۴٪؛ بوریتو و تاکو با ۴.۳%؛ تنقلات شور با ۴.۱%؛ و طیور ۴% قرار دارند.
نیمه انتهایی فهرست که مابین ۱.۵ تا ۳.۱ درصد سدیم مصرفی را شامل می شود، پنیر؛ غذاهای همراه با پاستا؛ برگر؛ غذاهای مخلوط گوشت؛ کوکی ها، براونی ها و کیک ها؛ بیکن و سوسیس؛ سبزیجات؛ و ناگت مرغ هستند.
برای این مطالعه، محققان دانشگاه تورنتو از داده های نظرسنجی سلامت ایالات متحده برای سالهای ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ استفاده کردند. در این نظرسنجی از پاسخ دهندگان خواسته شد آنچه را که خورده اند گزارش کنند.
به گفته نویسندگان این مطالعه، کمپین های آموزشی و برچسب گذاری مواد غذایی برای ترغیب مردم به کاهش مصرف نمک تاثیر کمی داشته است.
سازمان جهانی بهداشت سفارش می کنند مصرف سدیم را محدود کنید تا خطر ابتلاء به بیماری های قلبی کاهش پیدا کند.


منبع:

1401/12/05
10:50:40
5.0 از 5
451
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پیتزا
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است