ارتباط بین غذاهای فرآوری شده و افزایش مرگ ناشی از سرطان سینه محققان بریتانیایی هشدار می دهند؛ به گزارش مین فود، به قول محققان، مصرف غذاهای فوق فرآوری شده با خیلی از نتایج منفی سلامتی مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، محققان کالج امپریال لندن دریافتند که خوردن غذاهای فوق فرآوری شده خطر ابتلاء به سرطان ها، بخصوص سرطان تخمدان و مغز را زیاد می کند. دانشمندان همینطور دریافتند که خوردن این غذاها خطر ابتلاء به مرگ ناشی از همه سرطان ها، بخصوص سرطان های تخمدان و سینه را زیاد می کند. بدن برای انجام کارهای روزمره خود به مواد مغذی خاصی نیاز دارد. و یک رژیم غذایی سالم با کاهش خطر ابتلاء به بعضی از بیماری ها، همچون بیماری های قلبی عروقی، دیابت نوع ۲ و سرطان و همینطور ارتقا سلامت روانی بهتر مرتبط می باشد. نمونه هایی از غذاهای فوق فرآوری شده عبارتند از: • نوشابه های گازدار، انرژی زا یا نوشیدنی های ورزشی • کوکی های بسته بندی شده • آب نبات • پیتزا از پیش آماده شده و گوشت بسته بندی شده • ماست های شیرین و طعم دار • سوپ های فوری و ترکیبات فوری دیگر • آب میوه های شیرین شده • کالاهای پخته شده با چربی سبزیجات هیدروژنه، امولسیون کننده ها و سایر مواد افزودنی. تحقیقات قبلی نشان داده است که خوردن غذاهای فوق فرآوری شده سبب افزایش ریسک چاقی فرد می شود و می تواند پیری بیولوژیکی فرد را تسریع کند. علاوه بر این، مصرف این گروه از غذاها، با خطر بیشتر ابتلاء به بیماری های قلبی، سرطان کولورکتال (روده بزرگ)، زوال عقل و مرگ و میر به هر علتی مرتبط می باشد. محققان دریافتند به ازای هر ۱۰ ٪ افزایش در مصرف مواد غذایی فوق فرآوری شده، شخص ۲ ٪ بیشتر با خطر ابتلاء به سرطان روبرو است. علاوه بر این، برای هر ۱۰ ٪ افزایش در مصرف مواد غذایی فوق فرآوری شده، خطر مرگ کلی ناشی از سرطان ۶ ٪ افزایش خواهد یافت. علاوه بر خطر کلی سرطان، برای هر ۱۰ ٪ اضافی از غذاهای فوق فرآوری شده در رژیم غذایی، خطر ابتلاء به سرطان تخمدان ۱۹ ٪ افزایش پیدا کرده و مرگ ناشی از این سرطان ۳۰ ٪ افزایش خواهد یافت. همچنین برای هر ۱۰ ٪ افزایش غذاهای فوق فرآوری شده در رژیم غذایی، میزان مرگ و میر ناشی از سرطان سینه ۱۶ ٪ افزایش خواهد یافت. به گفته محققان، غذاهای فوق فرآوری شده از کیفیت تغذیه ای ضعیفی برخوردار می باشند، اغلب نمک، قند و چربی های ناسالم زیاد و فیبر کمی دارند و باعث چاقی می شوند که به خودی خود یک عامل خطر برای خیلی از انواع سرطان ها است. غذاهای فوق فرآوری شده همینطور امکان دارد حاوی عوامل بالقوه ایجاد کننده سرطان مانند بعضی از مواد افزودنی، مواد شیمیایی ساخته شده در هنگام فرآوری مواد غذایی و مواد شیمیایی حاصل از بسته بندی باشند. 1401/12/22 12:43:20 5.0 از 5 572 تگهای خبر: آب , بسته بندی , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور جدیدترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی