غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند به گزارش مین فود، غذاهای فرآوری شده چرب، شور و شیرین می توانند با تحریک التهاب مزمن در روده، خطر مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را در افراد بالا برند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان گزارش دادند که در یک مطالعه جدید، تومورهای روده بزرگ گرفته شده از افراد با رژیم غذایی ضعیف دارای سطوح بالاتری از مواد بیوشیمیایی پیش التهابی و همینطور سطوح پایین تری از موادی بودند که التهاب را کم می کنند و سبب بهبودی می شوند. دکتر «تیموتی یتمن»، پروفسور جراحی از دانشگاه فلوریدا جنوبی، اظهار داشت: «به خوبی مشخص شده است بیمارانی که رژیم غذایی ناسالم دارند، التهاب در بدنشان افزایش پیدا کرده است.» یتمن در بیانیه دانشگاه اضافه کرد: «ما حالا این التهاب را در خود تومورهای روده بزرگ می بینیم و سرطان مانند یک زخم مزمن است که خوب نمی گردد. اگر بدن با غذاهای فوق فرآوری شده تغذیه شود، توانایی آن برای التیام زخم به علت التهاب و سرکوب سیستم ایمنی کاسته می شود که در نهایت به سرطان اجازه پیشرفت می دهد.» غذاهای فوق فرآوری شده غذاهایی هستند که با استفاده از روش های صنعتی مملو از چربی، نشاسته، قند، نمک و روغن های هیدروژنه ناسالم ساخته شده اند. این افزودنی ها به ماندگاری محصولات بیشتر کمک می کنند. به گفته محققان، نمونه هایی از غذاهای فوق فرآوری شده شامل فست فود، بستنی، گوشت اغذیه فروشی، هات داگ، چیپس، غلات صبحانه، نوشیدنی های گازدار، و سوپ های بسته بندی شده است. طبق گفته کلینیک کلیولند، غذاهای فوق فرآوری شده با افزایش ریسک بیماری قلبی، چاقی و دیابت نوع ۲ مرتبط می باشد. برای این مطالعه، محققان ۱۶۲ نمونه سرطان روده بزرگ گرفته شده از بیماران تحت درمان در بیمارستان عمومی تامپا در فلوریدا را تحلیل و بررسی کردند. نتایج نشان داد که رژیم غذایی می تواند بر سطوح مواد شیمیایی بدن تاثیر بگذارد که با سرطان روده بزرگ مقابله می کنند یا آنرا گسترش می دهند. به عنوان مثال، به قول محققان، غذاهای فرآوری نشده سالم مانند خرچنگ، ماهی قزل آلا، اسفناج، کلم بروکسل و تکه های بدون چربی گوشت با افزایش سطوح مواد شیمیایی که التهاب را سرکوب می کنند، مرتبط هستند. منبع: minfood.ir 1403/10/15 11:04:23 5.0 از 5 23 تگهای خبر: ایمنی , بسته بندی , بیمار , بیمارستان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی پربحث ترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند جدیدترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظر وزارت بهداشت درباره ی تاثیر مازوت سوزی بر سلامت مردم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی