چه کسانی نباید چای پررنگ بخورند متخصص تغذیه عنوان كرد؛ به گزارش مین فود، عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه با اشاره به کافئین موجود در چای، اظهار داشت: افراد دارای مشکلات قلبی، زخم معده و سنگ های کلیوی و خانم های حامله از مصرف چای پررنگ باید اجتناب کنند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سمیرا ربیعی استادیار دانشگاه و دکترای تخصصی علوم تغذیه با اعلان اینکه چای حاوی میزان بالای کافئین است، اضافه کرد: هرچه چای مصرفی پررنگ تر یا به اصطلاح غلیظ تر باشد، میزان کافئین دریافتی بیشتر می شود. وی افزود: کافئین، یک ماده شیمیایی خوراکی است که در دو فرم طبیعی و سنتتیک (مصنوعی) یافت می شود. بگفته ربیعی، فرم طبیعی کافئین در خیلی از گیاهان همچون قهوه، دانه های کاکائو و برگ های چای وجود دارد و فرم مصنوعی آن در نوشیدنی ها و نوشابه های انرژی زا یافت می شود. این استادیار دانشگاه با اشاره به اثرات کافئین بر بدن اظهار داشت: کافئین، مدر یا ادرارآور است. بدین سبب نوشیدن چای پررنگ، موجب اتلاف آب بدن شده و فرد را با مشکل یبوست مواجه می کند. ربیعی کافئین را سبب افزایش ضربان قلب و فشار خون برشمرد و اشاره کرد: نوشیدن چای پررنگ موجب سوزش در ناحیه قفسه سینه و قلب فرد می شود. این دکترای تخصصی علوم تغذیه با اشاره به اینکه کافئین با جذب آهن غذا تداخل دارد اظهار داشت: چای مصرفی هرچه پررنگ تر باشد، شدت این تداخل بیشتر می شود. وی سفارش کرد افرادی که مبتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن، نوشیدن چای پررنگ را ترک کرده و یا مصرف آنرا به حداقل یک ساعت قبل یا پس از غذای حاوی منابع آهن موکول کنند. بگفته ربیعی، تأثیر منفی کافئین بر جذب آهن، فقط مربوط به منابع گیاهی آهن نظیر آهن موجود در اسفناج می شود و نه منابع حیوانی آن نظیر آهن موجود در گوشت قرمز بدین سبب این مساله باید مورد توجه گیاهخواران قرار گیرد. بگفته وی کافئین سطح هوشیاری را بالا می برد. شاید در ظاهر، این عملکرد کافئین مطلوب به نظر برسد ولی در حقیقت، نوشیدن چای پررنگ در شب به ویژه ساعات پایانی شب، منجر به بی قراری و بی خوابی شده و در طولانی مدت نیز سطح اضطراب را بیشتر می کند. این استادیار دانشکده علوم تغذیه اشاره کرد: افراد دارای سابقه مشکلات قلبی، خانم های باردار، مبتلایان به ریفلاکس (سوزش سردل، ترش کردن) و زخم معده و افراد مبتلا به سنگ های کلیوی باید از نوشیدن چای پررنگ خودداری کرده و یا مصرف آنرا محدود کنند. خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید منبع: مین فود 1402/02/07 12:40:31 5.0 از 5 500 تگهای خبر: آب , تغذیه , خوراكی , علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می شود مردم از کدام سوسیس و کالباس ها استفاده کنند رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان وزارت بهداشت به توسعه بیمارستان های خوزستان کمک می کند پربحث ترین ها نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می شود یک عامل مهم بدخوابی مردم از کدام سوسیس و کالباس ها استفاده کنند عوامل مؤثر در انتخاب نقره برای جواهرسازی جدیدترین ها نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می شود یک عامل مهم بدخوابی مردم از کدام سوسیس و کالباس ها استفاده کنند عوامل مؤثر در انتخاب نقره برای جواهرسازی منابع تامین شده برای تسویه بدهی های دارویی ارتباط اختلالات روانشناختی و ریزش مو سرطان های شایع در بین مردان معجون سلامتی برای نوزادن واکنش انجمن داروسازان به کمبود شیرخشک در سطح داروخانه ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی