تولید 70 میلیون قوطی شیرخشک با ارز ترجیحی سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد؛ به گزارش مین فود، سخنگوی وزارت بهداشت از تولید ۷۰ میلیون قوطی شیر خشک تا آخر سال در کشور اطلاع داد و اظهار داشت: تخصیص ارز ترجیحی به شیرخشک مورد نیاز بر حسب تعداد قوطی تولیدی ادامه خواهد یافت. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پدرام پاک آئین اضافه کرد: پنج شرکت داخلی تأمین کننده شیر خشک عادی (رگولار) کشورند که برای تأمین مواد اولیه این محصول ارز ترجیحی دریافت می کنند. سخنگوی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان ارز دریافتی را برای تأمین مواد اولیه به یورو و بر حسب تعداد قوطی تولیدی دریافت می کنند. دستیار وزیر بهداشت با اشاره به اینکه میزان تولید شیر خشک در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۰ میلیون قوطی خواهد بود، اضافه کرد: تدابیر لازم برای تأمین ارز مورد نیاز این میزان شیر خشک اندیشیده شده و هم اکنون، همه شرکت ها با حداکثر ظرفیت به تولید مشغولند؛ ازاین رو مشکلی از لحاظ کمبود شیر خشک عادی (رگولار) در کشور وجود ندارد. پاک آئین اضافه کرد: مواد اولیه شیر خشک موجود در بازار با ارز ۴۲۰۰ تومانی تهیه شده و با توجه اختلاف قیمت آن در بازار ایران با بازار جهانی، نظارت های سازمان غذا و دارو بر زنجیره تأمین هوشمندسازی و تشدید شده است. منبع: مین فود 1402/03/02 13:19:07 5.0 از 5 396 تگهای خبر: بهداشت , دارو , سازمان غذا و دارو , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی نظر وزارت بهداشت درباره ی تاثیر مازوت سوزی بر سلامت مردم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی پربحث ترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند جدیدترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظر وزارت بهداشت درباره ی تاثیر مازوت سوزی بر سلامت مردم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی