تولید 70 میلیون قوطی شیرخشک با ارز ترجیحی سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد؛ به گزارش مین فود، سخنگوی وزارت بهداشت از تولید ۷۰ میلیون قوطی شیر خشک تا آخر سال در کشور اطلاع داد و اظهار داشت: تخصیص ارز ترجیحی به شیرخشک مورد نیاز بر حسب تعداد قوطی تولیدی ادامه خواهد یافت. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پدرام پاک آئین اضافه کرد: پنج شرکت داخلی تأمین کننده شیر خشک عادی (رگولار) کشورند که برای تأمین مواد اولیه این محصول ارز ترجیحی دریافت می کنند. سخنگوی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان ارز دریافتی را برای تأمین مواد اولیه به یورو و بر حسب تعداد قوطی تولیدی دریافت می کنند. دستیار وزیر بهداشت با اشاره به اینکه میزان تولید شیر خشک در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۰ میلیون قوطی خواهد بود، اضافه کرد: تدابیر لازم برای تأمین ارز مورد نیاز این میزان شیر خشک اندیشیده شده و هم اکنون، همه شرکت ها با حداکثر ظرفیت به تولید مشغولند؛ ازاین رو مشکلی از لحاظ کمبود شیر خشک عادی (رگولار) در کشور وجود ندارد. پاک آئین اضافه کرد: مواد اولیه شیر خشک موجود در بازار با ارز ۴۲۰۰ تومانی تهیه شده و با توجه اختلاف قیمت آن در بازار ایران با بازار جهانی، نظارت های سازمان غذا و دارو بر زنجیره تأمین هوشمندسازی و تشدید شده است. منبع: مین فود 1402/03/02 13:19:07 5.0 از 5 380 تگهای خبر: بهداشت , دارو , سازمان غذا و دارو , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور جدیدترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی