مصرف مغزیجات آجیلی به تقویت حافظه در سنین بالا کمک می کند مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود، مغزیجات آجیلی امکان دارد یک مکمل مفید برای رژیم غذایی کسانی باشد که می خواهند حافظه خویش را بهبود بخشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، پژوهشگران اثرات مصرف آجیل را بر حافظه و سلامت مغز بررسی کردند. آنها دریافتند که مصرف ۶۰ گرم آجیل مخلوط در روز موجب افزایش حافظه کلامی و جریان خون در مغز می شود. حدود ۱۹ درصد از بزرگسالان ۵۰ سال و بالاتر با اختلالات شناختی خفیف گرفته تا بیماری آلزایمر زندگی می کنند. مطالعات نشان میدهد که عوامل سبک زندگی مانند رژیم غذایی ممکنست از سلامت مغز محافظت کرده و خطر زوال شناختی را کم کند. رژیم های غذایی مانند رژیم مدیترانه ای و رژیم غذایی توقف فشار خون بالا موسوم به DASH با نرخ کندتر زوال شناختی و کاهش خطر زوال عقل مرتبط هستند. آجیل در هر دوی این رژیم ها مشترک است. آجیل حاوی مواد مغذی همچون اسیدهای چرب غیر اشباع، پروتئین ها و پلی فنول ها هستند که همگی ممکنست برای شناخت مفید باشند. محققان تأثیر مصرف روزانه آجیل بر شناخت و سلامت مغز را بررسی نموده اند. آنها دریافتند که مصرف روزانه آجیل برای جریان خون در مغز و حافظه کلامی در بزرگسالان مسن مفید می باشد. محققان اظهار داشتند که مصرف آجیل رگ های خونی را در مغز سالم نگه می دارد، و احیانا با کاهش التهاب که به عملکرد شناختی کمتر و شرایطی مانند بیماری آلزایمر مرتبط می باشد. منبع: مین فود 1402/03/27 11:53:11 5.0 از 5 364 تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , زندگی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور جدیدترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی