مصرف مغزیجات آجیلی به تقویت حافظه در سنین بالا کمک می کند مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود، مغزیجات آجیلی امکان دارد یک مکمل مفید برای رژیم غذایی کسانی باشد که می خواهند حافظه خویش را بهبود بخشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، پژوهشگران اثرات مصرف آجیل را بر حافظه و سلامت مغز بررسی کردند. آنها دریافتند که مصرف ۶۰ گرم آجیل مخلوط در روز موجب افزایش حافظه کلامی و جریان خون در مغز می شود. حدود ۱۹ درصد از بزرگسالان ۵۰ سال و بالاتر با اختلالات شناختی خفیف گرفته تا بیماری آلزایمر زندگی می کنند. مطالعات نشان میدهد که عوامل سبک زندگی مانند رژیم غذایی ممکنست از سلامت مغز محافظت کرده و خطر زوال شناختی را کم کند. رژیم های غذایی مانند رژیم مدیترانه ای و رژیم غذایی توقف فشار خون بالا موسوم به DASH با نرخ کندتر زوال شناختی و کاهش خطر زوال عقل مرتبط هستند. آجیل در هر دوی این رژیم ها مشترک است. آجیل حاوی مواد مغذی همچون اسیدهای چرب غیر اشباع، پروتئین ها و پلی فنول ها هستند که همگی ممکنست برای شناخت مفید باشند. محققان تأثیر مصرف روزانه آجیل بر شناخت و سلامت مغز را بررسی نموده اند. آنها دریافتند که مصرف روزانه آجیل برای جریان خون در مغز و حافظه کلامی در بزرگسالان مسن مفید می باشد. محققان اظهار داشتند که مصرف آجیل رگ های خونی را در مغز سالم نگه می دارد، و احیانا با کاهش التهاب که به عملکرد شناختی کمتر و شرایطی مانند بیماری آلزایمر مرتبط می باشد. منبع: مین فود 1402/03/27 11:53:11 5.0 از 5 377 تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , زندگی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی پربحث ترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند جدیدترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظر وزارت بهداشت درباره ی تاثیر مازوت سوزی بر سلامت مردم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی