قوت غالب جامعه نان است رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاكید كرد؛ مین فود: رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، بر اهمیت دسترسی مردم به نان کامل و بهداشتی تاکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، چهارمین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت نان با محوریت امکان سنجی تولید نان با آرد کامل در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اجرا شد. محمد اسماعیل مطلق رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: این دبیرخانه برمبنای ماده ۷ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور که وظایف قانونی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تعیین کرده است، موضوع بهبود کیفیت نان در زنجیره گندم، آرد و نان را در دستور کار فوری قرار داده است. وی ادامه داد: با توجه به این که نان قوت غالب جامعه است، باید برای رفع چالش های آن اهتمام داشت و همه دستگاه های عضو شورای عالی و همین طور صنعت تولید نان از پیش تولید، مزرعه تا سفره در کنار یکدیگر برای تامین نان سالم تلاش کنند. مطلق با اعلان اینکه شاید نیاز باشد برخی قوانین موجود بازبینی شوند، اشاره کرد: به هیچ عنوان موافق با اقدامات الزامی نیستیم و تولید نان کامل باید بصورت داوطلبانه باشد اما هر نوع نانی که تهیه می شود باید مطابق با اصول بهداشتی و قوانین تعریف شده کشور باشد تا سلامت مصرف کنندگان تهدید نشود. رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اشاره کرد: اقدامات بسیار مثبتی در استانها خصوصاً استانهای مرکزی و قم در مورد تولید نان باکیفیت انجام شده است و سایر استانها همچون خراسان رضوی، خوزستان و کرمانشاه نیز درحال پیگیری تولید نان باکیفیت هستند. به گفته ی ایشان، از دلیلهای موفقیت برنامه نان کامل در استانهای مرکزی و قم، مشارکت فعال استانداران، فرمانداران، رؤسای غله، صنعت، نانوایان و ایجاد مطالبه گری و فرهنگ سازی در جامعه است. مطلق افزود: دبیرخانه های کارگروه سلامت و امنیت غذایی استانها رابطین ما برای تسهیل در هماهنگی های بین بخشی هستند و استانها می توانند از این ظرفیت برای پیشبرد برنامه های ارتقای کیفیت نان بهره گیرند. 1402/04/09 14:12:42 5.0 از 5 422 تگهای خبر: برنامه , بهداشت , دستگاه , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران افزایش مبتلایان به سرطان ریه در غیرسیگاریها در جهان با این غذاها افطار را آغاز نکنید آمریکا با یکی از بزرگترین موارد شیوع سرخک در دهه گذشته روبروست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۱ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت پربحث ترین ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت ثبت 509 فوتی در جاده ها از 25 اسفند 1403 تاکنون یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران جدیدترین ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت ثبت 509 فوتی در جاده ها از 25 اسفند 1403 تاکنون یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد افزایش مبتلایان به سرطان ریه در غیرسیگاریها در جهان با این ادویه متناسب اندام می رسید با این غذاها افطار را آغاز نکنید آمریکا با یکی از بزرگترین موارد شیوع سرخک در دهه گذشته روبروست تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی