نوشیدنی های پروبیوتیک به بهبود سلامت روده ها کمک می کند تحقیقات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود، نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتیک، که ادعا می کنند حاوی موادی برای پشتیبانی از سلامت روده هستند، به محبوبیت دست یافته اند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، متخصصان می گویند که نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتیک امکان دارد به شما کمک کنند مقدار فیبر سفارش شده روزانه خویش را کاهش دهید، هضم را بهبود بخشد و از عملکرد سیستم ایمنی حمایت کند. با این حال، بعضی از آنها محتوای قند بالایی دارند و امکان دارد سبب مشکلات گوارشی مانند نفخ و گاز شوند. گفته می شود این نوشیدنی های گازدار و شیرین نسبت به نوشابه های معمولی قند کمتری دارند و از موادی ساخته می شوند که اعتقاد بر اینست که روده سالم تری را بوجود می آورد. به بیان ساده، پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده، معمولا باکتری ها هستند که در روده ما زندگی می کنند و آنرا متعادل و سالم نگه می دارند. پری بیوتیک ها نوعی فیبر هستند که ما نمی توانیم آنرا هضم نماییم. آنها بعنوان غذا برای پروبیوتیک ها عمل می کنند و به رشد و شکوفایی آنها در روده ما کمک می کنند. پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در کنار هم باعث می شوند سیستم گوارش ما سالم و متعادل بماند. به گفته محققان، این نوع نوشیدنی ها نباید بعنوان جایگزینی برای غذاها و نوشیدنی های غنی از مواد مغذی عمل کنند. 1402/04/25 12:54:55 5.0 از 5 367 تگهای خبر: ایمنی , زندگی , سلامت , سیستم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ویژگی های قفسه انبار رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است ویدیو نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور جدیدترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی