نوشیدنی های پروبیوتیک به بهبود سلامت روده ها کمک می کند تحقیقات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود، نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتیک، که ادعا می کنند حاوی موادی برای پشتیبانی از سلامت روده هستند، به محبوبیت دست یافته اند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، متخصصان می گویند که نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتیک امکان دارد به شما کمک کنند مقدار فیبر سفارش شده روزانه خویش را کاهش دهید، هضم را بهبود بخشد و از عملکرد سیستم ایمنی حمایت کند. با این حال، بعضی از آنها محتوای قند بالایی دارند و امکان دارد سبب مشکلات گوارشی مانند نفخ و گاز شوند. گفته می شود این نوشیدنی های گازدار و شیرین نسبت به نوشابه های معمولی قند کمتری دارند و از موادی ساخته می شوند که اعتقاد بر اینست که روده سالم تری را بوجود می آورد. به بیان ساده، پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده، معمولا باکتری ها هستند که در روده ما زندگی می کنند و آنرا متعادل و سالم نگه می دارند. پری بیوتیک ها نوعی فیبر هستند که ما نمی توانیم آنرا هضم نماییم. آنها بعنوان غذا برای پروبیوتیک ها عمل می کنند و به رشد و شکوفایی آنها در روده ما کمک می کنند. پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در کنار هم باعث می شوند سیستم گوارش ما سالم و متعادل بماند. به گفته محققان، این نوع نوشیدنی ها نباید بعنوان جایگزینی برای غذاها و نوشیدنی های غنی از مواد مغذی عمل کنند. 1402/04/25 12:54:55 5.0 از 5 379 تگهای خبر: ایمنی , زندگی , سلامت , سیستم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی پربحث ترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند جدیدترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظر وزارت بهداشت درباره ی تاثیر مازوت سوزی بر سلامت مردم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی