غذاهای فوق فرآوری شده ریسک مرگ دیابتی ها را زیاد می کند محققان ایتالیایی هشدار می دهند؛ به گزارش مین فود، تحقیقات جدید نشان داده است که غذاهای فوق فرآوری شده می تواند خطر مرگ و میر را در بین مبتلایان به دیابت نوع ۲ افزایش دهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، خطر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی بخصوص در بین این افراد بالا است. برای مبتلایان به دیابت نوع ۲، رژیم غذایی بسیار مهم و حیاتی می باشد و خوردن غذاهایی با محتوای مغذی بالا برای وزن سالم و سطح قند خون کنترل شده خیلی مهم است. برای بررسی تاثیر غذاهای فوق فرآوری شده بر دیابت نوع ۲، محققان داده های ۱۰۶۵ فرد مبتلا به بیماری متابولیک را تحلیل و بررسی کردند. محققان داده های شرکت کنندگان را از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ جمع آوری کردند و آنها را به مدت ۱۱.۶ سال تحت نظر داشتند. آنها دریافتند کسانی که مقادیر بیشتری از غذاهای فوق فرآوری شده می خورند بیشتر در معرض خطر مرگ و میر ناشی از همه دلایل و مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی قرار دارند. دکتر «ماریالارا بوناچیو»، سرپرست تیم تحقیق از بخش اپیدمیولوژی و پیشگیری نورومد در ایتالیا، اظهار داشت: «ما تا حدودی از میزان خطرات در رابطه با افزایش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده شگفت زده شدیم، که ۲.۵ برابر بیشتر برای مرگ و میر بیماری های قلبی عروقی در مقایسه با افرادی است که در رژیم غذایی خود غذاهای فوق فرآوری شده کمتری دارند.» نکته مهم اینست که محققان همینطور دریافتند که خوردن غذاهای سالم در کنار غذاهای فوق فرآوری شده اثرات مضر آنها را خنثی نمی نماید. بوناچیو اظهار داشت: «داده های ما نشان داده است که مصرف غذاهای فوق فرآوری شده یک عامل خطر کلیدی برای مرگ و میر در این جمعیت از افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ است.» محققان پیشنهاد می کنند که دستورالعمل های غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ باید بشدت همراه با کاهش مصرف غذاهای فوق فراوری شده باشد. برخی از غذاهای شناخته شده فوق فرآوری شده عبارتند از: • وعده های غذایی فوری یا منجمد که در مایکروویو گرم می شوند • انواع کیک، کلوچه، و نان • گوشت فرآوری شده (مانند سوسیس و کالباس) • غلات صبحانه شیرین • چیپس • بستنی • نوشابه منبع: مین فود 1402/05/30 21:24:38 5.0 از 5 352 تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور جدیدترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی