نوشابه های رژیمی سبب افزایش سطح انسولین می شوند محققان می گویند؛ مین فود: یک مطالعه جدید نشان داده است که هر دو نوع نوشابه های گازدار عادی و رژیمی می توانند سطح انسولین بزاقی را بالا برند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، تعدادی از افراد نوشیدنی های گازدار عادی را با نوشیدنی های رژیمی جایگزین می کنند، اما اثرات طولانی مدت آنها بر سلامتی معلوم نیست. یک مطالعه جدید نشان داد که هر دو نوع نوشابه های گازدار عادی و رژیمی موجب افزایش سطح انسولین بزاقی می شوند. نتایج حاکی از لطمه احتمالی مصرف بیش از اندازه و نوشابه های معمولی و رژیمی است. با این وجود، تحقیقات بیشتری دراین زمینه مورد نیاز است. محققان برای مدت طولانی آسپارتام را در بزاق تشخیص دادند. این نشان میدهد که در یک بازه زمانی طولانی تر این ماده در بدن باقی می ماند و بدین سبب می تواند بطور بالقوه پاسخ بدن به شیرین کننده را تحت تأثیر قرار دهد. محققان در ادامه دریافتند که پس از مصرف نوشابه معمولی و رژیمی، سطح انسولین بزاقی بیشتر می شود. آنها خاطرنشان کردند که سطح انسولین بزاق ممکنست با سطح سرمی انسولین ارتباط داشته باشد. آنها همین طور دریافتند که افزایش سطح آسپارتام بزاقی با مصرف نوشابه رژیمی با افزایش سطح انسولین بزاقی ارتباط دارد. به گفته پژوهشگران، قرار گرفتن در معرض انسولین طولانی مدت و نامناسب می تواند منجر به عوارض میکرو و ماکروواسکولار در رابطه با عوارض و افزایش مرگ و میر در دیابتی ها همچون رتینوپاتی، نوروپاتی، بیماری کلیه، انفارکتوس میوکارد و سکته مغزی شود. 1402/06/28 21:32:58 5.0 از 5 493 تگهای خبر: بیمار , بیماری , سلامت , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور جدیدترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی