این ۸ مورد خطر مبتلاشدن به سنگ کلیه را تشدید می کند مین فود: سنگ های کلیه رسوباتی سخت از جنس مواد معدنی (کلسیم، اگزالات و فسفات) هستند که در کلیه های شما تشکیل می شوند. مبتلاشدن به سنگ کلیه دلیلهای زیادی دارد و می تواند هر قسمتی از دستگاه ادراری شما از کلیه ها تا مثانه را درگیر کند و دفع این سنگ ها اغلب بسیار دردناک است. بسته به وضعیت بیمار، ممکنست نیاز به مصرف داروهای ضد درد وجود داشته باشد. نوشیدن آب زیاد برای دفع سنگ کلیه ضروری به نظر می آید. درد شدید در پهلو، دردی که به قسمت تحتانی شکم و کشاله ران کشیده می شود، درد در هنگام ادرار، حالت تهوع و استفراغ، نیاز مداوم به ادرار کردن، تب و لرز (در صورت وجود عفونت)، از علایم مبتلاشدن به سنگ کلیه هستند. بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت جامعه اگر می خواهید از تشکیل این سنگ ها پیشگیری کنید، باید از علل مبتلاشدن به این سنگ ها آگاه باشید. ۸ علت که خطر مبتلاشدن به این عارضه را تشدید می کنند، شامل موارد زیر است: _ مصرف نوشابه: اگر فکر می کنید نوشیدن نوشابه ها به هضم موثر غذا کمک می نماید، در اشتباه هستید. برمبنای تحقیقات، فروکتوز موجود در این نوشیدنی ها موجب افزایش ریسک مبتلاشدن به سنگ کلیه می شود. مصرف روزانه یک قوطی نوشابه خطر مبتلاشدن به سنگ کلیه را تا ۲۳ درصد می افزاید. _ خوردن بیش از اندازه گوشت: این روند موجب افزایش اسید اوریک بدن شده و خطر مبتلاشدن به سنگ کلیه را بالا می برد. کسانی که گیاهخوار هستند یا بیشتر ماهی می خورند، ۳۰ تا ۵۰ درصد کمتر در معرض خطر این عارضه هستند. _ مصرف بیش از اندازه مکمل های ویتامین C: برمبنای مطالعات اخیر، مکمل های ویتامین C عامل مبتلاشدن به سنگ کلیه هستند. کسانی که بیش از ۷ مکمل ویتامین C در هفته دریافت می کنند، بیشتر در معرض مبتلاشدن به این عارضه هستند؛ برای اینکه ویتامین C در فرم اگزالات دفع می شود و می تواند در مجاری کلیوی به سنگ تبدیل گردد. البته هیچ ارتباطی بین غذاهای طبیعی سرشار از این ویتامین و مبتلاشدن به سنگ کلیه وجود ندارد. _ عدم دریافت کافی مرکبات: مرکبات حاوی سیترات هستند؛ ترکیباتی که خطر مبتلاشدن به سنگ کلیه را کم می کنند. افزودن لیمو به آب شرب، راهی آسان برای پیش گیری از مبتلاشدن به سنگ کلیه است. _ مصرف کم کلسیم: تصور بیشتر مردم این است که کاهش مصرف کلسیم موجب کاهش خطر مبتلاشدن به سنگ های کلیوی می شود. این فرض اشتباه است چون بنا به نتایج تحقیقات، افرادی که رژیم های کم کلسیم دارند، بیشتر به سنگ کلیه مبتلا می شوند. _ خوردن بیش از اندازه سبزیجات تیره رنگ: این سبزیجات سرشار از اگزالات هستند و همانطور که گفته شد، این ماده خطر مبتلاشدن به سنگ کلیه را بیشتر می کند. اگر سابقه مبتلاشدن به سنگ کلیه را دارید، این سبزیجات را کمتر مصرف کنید. _ کم آبی بدن: ننوشیدن کافی آب خطر مبتلاشدن به سنگ کلیه را بیشتر می کند. اطمینان حاصل کنید که حداقل ۲ لیتر مایعات را در طول شبانه روز مصرف می کنید. _ مصرف زیاد نمک: مصرف نمک به میزان زیاد موجب افزایش مقدار کلسیم دفع شده توسط کلیه می شود و خطر مبتلاشدن به سنگ کلیه را تشدید می کند. بیشتر نمک مصرفی ما در غذاهای فراوری شبه پنهان است. ۲۳۳۲۳۳ منبع: مین فود 1402/08/16 09:11:53 5.0 از 5 386 تگهای خبر: آب , بیمار , دارو , درد این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ جدیدترین ها ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته تعمیر جاروبرقی تخصصی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی