حساسیت غذایی ریسک بیماری های قلبی عروقی را زیاد می کند

یافته جدید تحقیقاتی؛

حساسیت غذایی ریسک بیماری های قلبی عروقی را زیاد می کند مین فود: به گزارش مین فود، محققان گزارش می دهند افرادی که حساسیت غذایی دارند به صورت قابل توجهی بیشتر در معرض خطر بیماری های قلبی عروقی هستند.



به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، به قول محققان، تغییرات در میکروبیوم روده ناشی از حساسیت غذایی می تواند بر سیستم قلبی عروقی فرد تاثیر بگذارد.
آلرژی غذایی با حساسیت غذایی متفاوت می باشد. آلرژی های غذایی بر سیستم ایمنی بدن تاثیر می گذارند و حساسیت های غذایی دستگاه گوارش را درگیر می کنند.
در یک مطالعه جدید، محققان گزارش کردند افرادی که به شیر گاو (عدم تحمل لاکتوز) و سایر آلرژن های غذایی رایج حساسیت غذایی دارند، امکان دارد در معرض خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی باشند.
در این مطالعه، در مجموع ۵۳۷۴ شرکت کننده توسط محققان برای بیشتر از یک دهه پیگیری شدند تا تعیین شود آیا حساسیت های غذایی می تواند به بیماری های قلبی عروقی منجر شود یا خیر.
مطالعات قبلی نشان داده اند که بعضی از آلرژی های غذایی با خطرات بالاتر بیماری قلبی مرتبط می باشد، اما حساسیت های غذایی (عدم تحمل غذایی) قبلاً بعنوان عوامل مؤثر در بیماری های قلبی عروقی شناسایی نشده بود.
محققان پی بردند حساسیت به حداقل یک غذا به صورت قابل توجهی با مرگ و میر قلبی عروقی مرتبط بود.
محققان گزارش کردند که شیر گاو بیشترین ارتباط را دارد. یکی از علل امکان دارد این باشد که اغلب مردم شیر گاو را در مقادیر بیشتری در رژیم غذایی روزانه خود مصرف می کنند.
محققان خاطرنشان کردند که افزایش ریسک ناشی از حساسیت غذایی می تواند با خطرات ناشی از سیگار کشیدن، دیابت و آرتریت روماتوئید قابل مقایسه باشد.


منبع:

1402/08/23
12:32:04
5.0 از 5
331
تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , دستگاه
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است