شیرین کننده های مصنوعی باعث تغییر میکروبیوم روده می شوند محققان دریافتند؛ به گزارش مین فود، امکان دارد فکر کنید که شیرین کننده های مصنوعی می توانند به شما در کاهش وزن کمک کنند، اما یک مطالعه جدید نشان داده است که آنها برای میکروبیوم های روده مفید نیستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند افرادی که از شیرین کننده های مصنوعی آسپارتام، سوکرالوز، ساخارین یا عصاره برگ استویا استفاده می نمایند، کلونی باکتری های روده ای شأن به صورت قابل توجهی با افرادی که از این جایگزین های قند استفاده نمی کردند متفاوت بود. آنها در روده کوچک خود کلونی های کمتری از باکتری هایی را داشتند که سموم مضر را دفع می کنند. دکتر «روچی ماتور»، متخصص غدد در مرکز پزشکی Cedars-Sinai در لس آنجلس و نویسنده این مطالعه، اظهار داشت: «شیرین کننده های مصنوعی برای میکروبیوم روده خوش خیم نیستند.» به گفته محققان، جایگزین های قند به کاهش وزن در طولانی مدت کمک نمی کنند و امکان دارد با افزایش ریسک ابتلاء به دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی مرتبط باشند. میکروبیوم روده نقشی کلیدی در سلامت فرد ایفا می کند و رژیم غذایی می تواند به روش های قابل توجهی بر ترکیب این باکتری ها تاثیر بگذارد. بنابراین، در یک مطالعه کنترل شده، محققان تنوع میکروبی روده کوچک را در افرادی که از شیرین کننده های مصنوعی استفاده می کردند، تحلیل و بررسی کردند. آنها میکروبیوم روده آن بیماران را با یک گروه ۵۵ نفری که از شیرین کننده های مصنوعی استفاده نمی کردند، مقایسه کردند. ماتور اظهار داشت: «ما دریافتیم که غنای باکتری در روده کوچک در افرادی که شیرین کننده های غیر قندی غیر آسپارتام مصرف می کردند در مقایسه با افراد کنترل کمتر بود، در حالیکه غنای باکتریایی در افرادی که آسپارتام مصرف می کردند مشابه افراد کنترل بود.» با این حال، این بدان معنا نیست که مصرف کنندگان آسپارتام وضعیت بهتری دارند. ماتور اظهار داشت: «میکروبیوم های آنها بیشتر احتمال دارد سمی به نام سیلندراسپرموپسین را خارج کنند.» به گفته ماتور: «این مسیر به علت اثرات مضر آن بر روی کبد و سیستم عصبی شناخته شده است و بعنوان یک عامل بالقوه ایجاد سرطان طبقه بندی می شود.» منبع: مین فود 1402/10/20 14:54:14 5.0 از 5 399 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی پربحث ترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند جدیدترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظر وزارت بهداشت درباره ی تاثیر مازوت سوزی بر سلامت مردم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی