شاخصهای سازمان غذاودارو برای صادرات محصولات کشاورزی محمدی عنوان كرد؛ به گزارش مین فود، رئیس سازمان غذا و دارو، به تشریح شاخصهای لازم برای صادرات محصولات خام کشاورزی پرداخت. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سیدحیدر محمدی، به اقدامات و برنامه های سازمان غذا و دارو در حوزه غذا و صادرات محصولات خام کشاورزی اشاره نمود و اظهار داشت: طرح غنی سازی نان با آهن و اسید فولیک را توانستیم اجرا نماییم و همه شرکتهای تولید کننده آرد، غنی سازی آرد را با آهن و اسید فولیک انجام می دهند. وی ادامه داد: در تداوم طرح غنی سازی شیر با ویتامین D موفق شدیم مراحل اولیه غنی سازی آرد با ویتامین D را شروع نماییم، چون قوت قالب مردم ما نان است و بیشترین مصرف در کالاهای اساسی هم گندم است. محمدی افزود: یکی از اقدامات بزرگ ما در سال گذشته، توسعه پایش سموم در مواد غذایی است که ما هر سال این کار را انجام می دهیم و سال ۱۴۰۲ بسیار بیشتر انجام دادیم و اقلامی که آلودگی با آفت کش ها، سموم و نیترات را دارند، شناسایی می نماییم. وی ادامه داد: بالغ بر ۵۰۰ لابراتوار در سرتاسر کشور داریم که ۵۳ لابراتوار در ارتباط با وزارت بهداشت است، دانشگاه های علوم پزشکی و لابراتوار مرجع که این آلودگی ها را اندازه گیری می کند. مثلا برای پسته یکی از شاخص هایی که همه کشورها از ما می خواهند، آلفاتوکسین پسته است و سه لابراتوار در تهران، رفسنجان و کرمان توسط اتحادیه اروپا تأیید شده است. محمدی در ارتباط با آلفاتوکسین، اظهار داشت: با عنایت به مشکلاتی که برای صادرات به وجود آمد تاکید شد که همه محصولات خام کشاورزی مشمول آزمایش شوند، یعنی موقع صادرات ما شاخص مورد تأیید کشور مقصد را می گیریم. وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ بیشتر از ۱۸ هزار شاخص را تدوین و کتابچه آنرا در اختیار همه دستگاههای ذی ربط قرار دادیم که بومی سازی شده است. یعنی بر مبنای میزان مصرف همه محصولات خام کشاورزی؛ مثل ذرت، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، هویج و…، در کشور ما این میزان مشخص است. حالا اگر بخواهیم این محصولات را صادر نماییم، سطح شاخص را باید کشور مقصد به ما بدهد، یعنی مقصد صادراتی اعلام می کند که سطح آرسنیک برنج مورد قبول من مثلا ۲۵۰ است، در کشور ما این سطح بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ است. ما بر مبنای استاندارد آن کشور اگر سختگیرانه تر باشد به صادر کننده ها اعلام می نماییم که مقصد صادراتی شما تا این سطح را قبول می کند بیشتر از این سطح ما غیر منطبق اعلام می کنیم؛ در نتیجه اجازه صادرات نمی دهیم، بنابراین ما در ارتباط با پسته و محصولات خام کشاورزی، تا وقتی که جواب آزمایش مشخص نشود اجازه صادرات نمی دهیم، طبیعتاً به مواردی اجازه صادرات می دهیم که منطبق باشند. منبع: minfood.ir 1403/01/10 15:00:17 5.0 از 5 305 تگهای خبر: استاندارد , برنامه , بهداشت , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی پربحث ترین ها ویدیو، فاضلاب بلای جان کارون نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند جدیدترین ها ویدیو، فاضلاب بلای جان کارون نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی