استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد

محققان توصیه می كنند؛

استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد به گزارش مین فود، جایگزینی نمک با انتخابهای سالم تر امکان دارد به کاهش خطر مرگ در مقابل بیماری های قلبی کمک نماید.



به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، نمک ممکنست روشی خوشمزه برای افزودن طعم به غذای شما باشد، اما بیش از حد آن برای سلامتی قلب مضر است.
تحقیقات جدید نشان داده است که کاهش مصرف سدیم با استفاده از جایگزین های نمک ممکنست خطر مرگ در اثر بیماری های قلبی را بکاهد.
یک بررسی منظم از ۱۶ کارآزمایی کنترل شده تصادفی که شش ماه یا بیشتر به طول انجامید نشان داد که استفاده از یک جایگزین نمک هنگام پخت و پز با خطر کمتر مرگ سریع به جهت بیماری قلبی عروقی مرتبط می باشد.
جایگزینی نمک همینطور با کاهش فشار خون مرتبط بود و تاثیر مشابهی با داروهای فشار خون داشت.
این آزمایشات اثرات نمک رایج - که بعنوان کلرید سدیم هم شناخته می شود – را با یک جایگزین نمک شامل ۲۵ ٪ تا ۳۰ ٪ کلرید پتاسیم و ۶۰ ٪ تا ۷۵ ٪ کلرید سدیم مقایسه کرد.
به گفته پژوهشگران، ارتباط بین نمک و افزایش فشار خون یکی از بزرگترین عوامل خطر برای حوادث در ارتباط با قلب است.
بنابراین کاهش نمک در رژیم غذایی می تواند فشار خون را به سطح سالم تر بهبود بخشد، و به نوبه خود، خطر ابتلاء به حوادث قلبی عروقی را کم می کند.
نمک ممکنست یک چاشنی محبوب باشد، اما تنها راه اضافه کردن طعم به غذای شما نیست. کلرید پتاسیم یکی از انتخابهای جایگزین است.
برخی از نمونه های متداول شامل کلرید پتاسیم، کلرید منیزیم و گیاهان و ادویه های خاص است.
 


منبع:

1403/01/30
16:11:28
5.0 از 5
301
تگهای خبر: بیمار , بیماری , دارو , رژیم غذایی
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است