نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی بهفر عنوان كرد؛ مین فود: مین فود: سرپرست اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از نظارت بهداشتی بر کارگاه های کوچک تولید کننده فرآورده های غذایی آگاهی داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرائی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده های سلامت محور اقدام می کنند. وی ادامه داد: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن بعد از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می شود. بهفر افزود: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد پس چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می شود. وی همین طور درباب نظارت بر کارگاه های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به لابراتوار های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت های ما رصد می شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند. منبع: مین فود 1403/02/12 14:50:50 5.0 از 5 368 تگهای خبر: بهداشت , پزشك , دارو , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده رجوع ی ۲۳۷ اهداکننده به انتقال خون اصفهان در ۲۸ صفر FDA آمریکا به دنبال کاهش بیشتر میزان نمک در غذا نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه پربیننده ترین ها نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم پربحث ترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده جدیدترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده رجوع ی ۲۳۷ اهداکننده به انتقال خون اصفهان در ۲۸ صفر کدام رژیم غذایی احتمال مبتلا شدن به کووید ۱۹ را کاهش می دهد FDA آمریکا به دنبال کاهش بیشتر میزان نمک در غذا در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم مبتلایان به میگرن این نوع پنیر را مصرف نکنند هیچ موردی از آبله میمونی در کشور تایید نشده است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی