استفاده از روش های مولکولی برای شناسایی منشا ژلاتین

رستگار مطرح كرد؛

استفاده از روش های مولکولی برای شناسایی منشا ژلاتین به گزارش مین فود، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو اظهار داشت: برای شناسایی منشا ژلاتین از فناوری هایی مانند آنالیزهای دستگاهی و روش های مولکولی پیشرفته استفاده می شود.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، حسین رستگار، در رابطه با شناسایی و تشخیص منشأ ژلاتین های مصرفی در فرآورده های سلامت محور، اظهار نمود: هم اکنون روش های متفاوتی برای تشخیص ژلاتین استخراجی از گونه های جانوری مختلف در دنیا عرضه شده که در این رابطه مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، تحقیقات وسیعی در این حوزه های تشخیصی به کار گرفته است. وی ادامه داد: برای شناسایی منشأ ژلاتین از فناوری هایی مانند آنالیزهای دستگاهی، روش های مولکولی پیشرفته و همینطور استفاده از مدلهای پیشرفته ریاضی و آماری و هوش مصنوعی استفاده می شود. رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به این که این مرکز با بکارگیری این روش ها و مدلهای پیشرفته توانسته است حتی ظرفیت تشخیصی افتراقی منشأ نوع ژلاتین از پوست و استخوان را کسب کند، اظهار داشت: در این رابطه یافته های مرکز حلال ایران در مجلات معتبر با ایمپکت بالا به چاپ برساند. وی ضمن تاکید بر نظارت بر حلیت کالاهای سلامت محور بعنوان وظایف ذاتی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: برنامه های تخصصی و پایش های عالی در حوزه حلیت کالاهای سلامت محور هم اکنون در این مرکز درحال اجرا و پیگیری است.


منبع:

1403/03/10
12:53:35
5.0 از 5
281
تگهای خبر: برنامه , بهداشت , پیشرفت , دارو
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است