ارتباط نوشیدنی های انرژی زا با خطر حمله قلبی در بیماران ژنتیکی محققان می گویند؛ مین فود: کارشناسان نگرانی هایی را در مورد نوشیدنی های انرژی زا و خطرات حمله قلبی مطرح می کنند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، تحقیقات جدید نشان داده است که نوشیدن نوشابه های انرژی زا می تواند خطر کوچک اما قابل توجهی را برای تجربه یک رویداد قلبی تهدیدکننده زندگی در بین افراد مبتلا به بیماری های قلبی ژنتیکی ایجاد نماید. محققان کلینیک مایو در مینه سوتا، گروهی متشکل از ۱۴۴ بازمانده از ایست ناگهانی قلبی که از قبل دارای مشکلات قلبی ژنتیکی بودند مورد بررسی قرار دادند. آنها گزارش دادند که ۷ نفر، حدود ۵ درصد از شرکت کنندگان، پیش از ایست قلبی، نوشیدنی های انرژی زا مصرف کرده بودند، که نشان دهنده ارتباط احتمالی بین آن رویداد سلامتی و مصرف نوشیدنی انرژی زا است. محققان اخطار می دهند که این صرفا یک ارتباط است و مطالعات قوی تری برای اثبات علیت مورد نیاز است، اما نتایج به اندازه کافی نگران کننده هستند تا لزوم بررسی های بیشتر را نشان دهد. دکتر «مایکل آکرمن»، نویسنده اصلی مطالعه و متخصص قلب و عروق در کلینیک مایو، می گوید: «اگرچه خطر نسبی آن کم است و خطر مطلق مرگ ناگهانی بعد از مصرف نوشیدنی های انرژی زا حتی کمتر است، اما بیماران مبتلا به بیماری های ژنتیکی قلبی باید خطرات و مزایای مصرف چنین نوشیدنی هایی را در نظر بگیرند.» منبع: مین فود 1403/03/26 10:22:35 5.0 از 5 361 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تجربه , زندگی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی پربحث ترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند جدیدترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظر وزارت بهداشت درباره ی تاثیر مازوت سوزی بر سلامت مردم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی