تهیه سبد غذایی مطلوب برای ایرانی ها اسماعیل زاده خبر داد؛ به گزارش مین فود، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، از رونمایی سبد غذایی مطلوب ایرانی ها اطلاع داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده اظهار داشت: سبد غذایی مطلوب ایرانی ها که به همت معاونت بهداشت وزارت بهداشت تدوین و طراحی شده است، در اجلاس رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور وزیر بهداشت رونمایی گردید. وی ضمن اشاره به تاکید وزیر بهداشت در خصوص اهمیت تغذیه سالم و دستیابی به امنیت غذایی پایدار در کشور، تصریح کرد: این سبد که تحت نظر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و با مشارکت دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و اساتیدی از انستیتو تحقیقات تغذیه ای کشور، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه علوم پزشکی اهواز تدوین شده است، بعد از ۱۰ سال مورد بازبینی قرار گرفته و در آن مقادیر اقلام غذایی که بتواند کالری و مواد مغذی مورد نیاز عموم جامعه را برآورده کند، ذکر شده است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: مبنای تدوین سبد غذایی مطلوب به صورت عمده بر مبنای ترکیب جمعیتی (گروه های سنی و جنسیتی) و فرهنگ غذایی جامعه است، به صورتی که حداقل کالری، پروتئین و بعضی از ریزمغذی های اساسی جامعه تأمین شود. وی ادامه داد: سبد غذایی مطلوب میانگین نیاز جامعه را برآورد می کند، نه نیاز یک گروه خاصی از جامعه را؛ این سبد کاربردهای متنوعی دارد همچون سیاست گذاری در عرضه مواد غذایی از قبیل برنامه ریزی تولید، صادرات و واردات مواد غذایی، ارزیابی سیاست های در رابطه با غذا و تغذیه، برنامه ریزی های تغذیه ای و طراحی سبدهای غذایی حمایتی برای گروههای صدمه پذیر جامعه. هدف اصلی تدوین سبد، تمامی گروههای سنی و جنسی موجود در جامعه است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه این سبد ابزاری علمی و قوی برای تدوین سیاست های غذا و تغذیه، برنامه ریزی های اجرایی و ارزشیابی عملکرد برنامه ها در جهت تأمین امنیت غذایی و حفظ سلامت تغذیه ای جامعه است، اظهار داشت: سبدهای غذایی مطلوب در سطوح هزینه ای متفاوت، ابزاری برای برخورداری اقشار مختلف با منابع محدود از الگوی غذایی بهینه هستند و بر مبنای اطلاعات جدید در زمینه مقدار سفارش شده روزانه انرژی و مواد مغذی، الگوی غذای مصرفی، عادات غذایی، رفتار مصرف کنندگان و قیمت مواد غذایی، به صورت ادواری به روز می شوند. وی خاطرنشان کرد: بنابراین، برای نخستین بار سبد غذایی مطلوب در سطوح هزینه ای مختلف بعنوان راهنما برای سیاست گذاری در حوزه غذا و تغذیه و هم حوزه حمایتی و رفاهی تدوین شد که در آن سبد غذایی مطلوب و مقرون به صرفه بر پایه اصول نظام غذا و تغذیه پایدار برای جامعه ایرانی در سال ۱۴۰۳ عرضه شده است. 1403/04/17 13:05:34 5.0 از 5 327 تگهای خبر: اساتید , برنامه , بهداشت , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سکته مغزی، نخستین علت ناتوانی در کشور وزارت بهداشت به توسعه بیمارستان های خوزستان کمک می کند راهکاری طبیعی و مؤثر برای دفع سنگ کلیه استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا آخر سال نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم خصوصیت روغن های خوراکی و سرخ کردنی پربحث ترین ها هویج به درمان دیابت نوع ۲ کمک می کند؟ سکته مغزی، نخستین علت ناتوانی در کشور وزارت بهداشت به توسعه بیمارستان های خوزستان کمک می کند راهکاری طبیعی و مؤثر برای دفع سنگ کلیه جدیدترین ها هویج به درمان دیابت نوع ۲ کمک می کند؟ سکته مغزی، نخستین علت ناتوانی در کشور وزارت بهداشت به توسعه بیمارستان های خوزستان کمک می کند راهکاری طبیعی و مؤثر برای دفع سنگ کلیه استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا آخر سال عمر طولانی تر با نوشیدن قهوه صبحگاهی نحوه مصرف ویتامین D در افراد با سنین مختلف سهم نظام سلامت از تولید ناخالص ملی کاهش یافت با رژیم غذایی مدیترانه ای حافظه را تقویت کنید انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی