تهیه سبد غذایی مطلوب برای ایرانی ها اسماعیل زاده خبر داد؛ به گزارش مین فود، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، از رونمایی سبد غذایی مطلوب ایرانی ها اطلاع داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده اظهار داشت: سبد غذایی مطلوب ایرانی ها که به همت معاونت بهداشت وزارت بهداشت تدوین و طراحی شده است، در اجلاس رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور وزیر بهداشت رونمایی گردید. وی ضمن اشاره به تاکید وزیر بهداشت در خصوص اهمیت تغذیه سالم و دستیابی به امنیت غذایی پایدار در کشور، تصریح کرد: این سبد که تحت نظر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و با مشارکت دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و اساتیدی از انستیتو تحقیقات تغذیه ای کشور، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه علوم پزشکی اهواز تدوین شده است، بعد از ۱۰ سال مورد بازبینی قرار گرفته و در آن مقادیر اقلام غذایی که بتواند کالری و مواد مغذی مورد نیاز عموم جامعه را برآورده کند، ذکر شده است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: مبنای تدوین سبد غذایی مطلوب به صورت عمده بر مبنای ترکیب جمعیتی (گروه های سنی و جنسیتی) و فرهنگ غذایی جامعه است، به صورتی که حداقل کالری، پروتئین و بعضی از ریزمغذی های اساسی جامعه تأمین شود. وی ادامه داد: سبد غذایی مطلوب میانگین نیاز جامعه را برآورد می کند، نه نیاز یک گروه خاصی از جامعه را؛ این سبد کاربردهای متنوعی دارد همچون سیاست گذاری در عرضه مواد غذایی از قبیل برنامه ریزی تولید، صادرات و واردات مواد غذایی، ارزیابی سیاست های در رابطه با غذا و تغذیه، برنامه ریزی های تغذیه ای و طراحی سبدهای غذایی حمایتی برای گروههای صدمه پذیر جامعه. هدف اصلی تدوین سبد، تمامی گروههای سنی و جنسی موجود در جامعه است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه این سبد ابزاری علمی و قوی برای تدوین سیاست های غذا و تغذیه، برنامه ریزی های اجرایی و ارزشیابی عملکرد برنامه ها در جهت تأمین امنیت غذایی و حفظ سلامت تغذیه ای جامعه است، اظهار داشت: سبدهای غذایی مطلوب در سطوح هزینه ای متفاوت، ابزاری برای برخورداری اقشار مختلف با منابع محدود از الگوی غذایی بهینه هستند و بر مبنای اطلاعات جدید در زمینه مقدار سفارش شده روزانه انرژی و مواد مغذی، الگوی غذای مصرفی، عادات غذایی، رفتار مصرف کنندگان و قیمت مواد غذایی، به صورت ادواری به روز می شوند. وی خاطرنشان کرد: بنابراین، برای نخستین بار سبد غذایی مطلوب در سطوح هزینه ای مختلف بعنوان راهنما برای سیاست گذاری در حوزه غذا و تغذیه و هم حوزه حمایتی و رفاهی تدوین شد که در آن سبد غذایی مطلوب و مقرون به صرفه بر پایه اصول نظام غذا و تغذیه پایدار برای جامعه ایرانی در سال ۱۴۰۳ عرضه شده است. 1403/04/17 13:05:34 5.0 از 5 381 تگهای خبر: اساتید , برنامه , بهداشت , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط معضل مکمل های جعلی در فروش اینترنتی لبخندهای نامرئی بهترین رژیم غذایی برای پیری سالم نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ پربحث ترین ها معضل مکمل های جعلی در فروش اینترنتی خرید و فروش مطمئن فیش حج شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک لبخندهای نامرئی جدیدترین ها معضل مکمل های جعلی در فروش اینترنتی خرید و فروش مطمئن فیش حج شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک لبخندهای نامرئی بهترین رژیم غذایی برای پیری سالم نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می شود یک عامل مهم بدخوابی مردم از کدام سوسیس و کالباس ها استفاده کنند عوامل مؤثر در انتخاب نقره برای جواهرسازی منابع تامین شده برای تسویه بدهی های دارویی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی