استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تاجیك تاكید كرد؛ به گزارش مین فود، رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت، از افزایش احتمال بیماری های منتقله از آب و غذا در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی اطلاع داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مجید تاجیک، با تکیه بر لزوم رعایت موازین بهداشتی در فرآیند تهیه و توزیع نذورات، اظهار داشت: عدم رعایت موازین بهداشتی سبب افزایش احتمال بروز بیماری های منتقله از طریق آب و غذا می شود که با رعایت نکاتی ساده میتوان از بروز مسمومیت های غذایی جلوگیری کرد. وی با اشاره به اینکه پخت و پز مواد غذایی حتما باید در مکانهای حائز شرایط بهداشتی صورت گیرد، اضافه کرد: تمام افراد دخیل در فرآیند تهیه و توزیع غذا، نوشیدنی و چای باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند و هنگام عرضه خدمت، بهداشت فردی را رعایت نمایند. رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت ضمن اشاره به اهمیت سلامت مواد خام مصرفی اظهار داشت: مواد خام مصرفی برای تهیه مواد غذایی باید سالم و بهداشتی باشند ازاین رو سفارش می شود از مواد غذایی بسته بندی شده مورد تأیید وزارت بهداشت استفاده گردد. استفاده از نمک و روغن مناسب در تهیه غذاهای نذری از دیگر الزامات گفته شده توسط این کارشناس بهداشت بود. بنا به سفارش وی، برای طبح غذاهای نذری باید از نمک های بسته بندی یددار تصفیه شده دارای مجوز ساخت سازمان غذا و دارو استفاده نمود. روغن های مصرفی هم باید دارای مجوز ساخت سازمان غذا و دارو با میزان ترانس پایین باشند. تاجیک استفاده از ظروف مناسب در هنگام طبخ غذاها را ضروری برشمرد و خاطرنشان کرد: بعد از هر بار طبخ، ظروف و تجهیزات مورد استفاده باید به نحو مطلوب شست وشو شوند. وی ضمن اشاره به نحوه نگهداری مواد غذایی پخته شده اظهار داشت: مواد غذایی پخته شده را نباید به مدت طولانی (بیش از دو ساعت) در دمای محیط نگهداری کرد. همینطور باید از بسته بندی غذای آماده شده بیشتر از دو ساعت پیش از مصرف اجتناب کرد. به گفته تاجیک، در صورت اجبار به نگهداری غذاهای پخته شده بیشتر از دو ساعت باید آنرا در دمای زیر چهار درجه سانتیگراد یا دمای بالای ۶۳ درجه سانتیگراد (روی شمعک گاز تا درجه حرارت ماده غذایی به زیر ۶۳ درجه نرسد) نگهداری کرد. عدم نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم داخل یخچال یا سردخانه، عدم توزیع سالاد و سبزی، عدم مصرف دخانیات در مکانهای مسقف، نصب تابلوها و یا اطلاعیه ممنوعیت استعمال دخانیات در مکانهای سوگواری، عدم راه رفتن توزیع کنندگان بر روی سفره ها از دیگر سفارش های بهداشتی این کارشناس معاونت بهداشت در مراسم سوگواری ایام محرم بود. منبع: minfood.ir 1403/04/28 12:32:33 5.0 از 5 265 تگهای خبر: آب , بسته بندی , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نان تیره بخورید میان وعده های سالم برای دانش آموزان پادکست رسیدگی به افزایش هزینه های بیمه سلامت به سبب عدم رعایت قانون نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج گلخانه پربیننده ترین ها نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند پربحث ترین ها روش روکش کشی بر روی ورق mdf و ملامین نان تیره بخورید میان وعده های سالم برای دانش آموزان پادکست جدیدترین ها روش روکش کشی بر روی ورق mdf و ملامین نان تیره بخورید میان وعده های سالم برای دانش آموزان پادکست رسیدگی به افزایش هزینه های بیمه سلامت به سبب عدم رعایت قانون چرا حملات قلبی اتفاق می افتد؟ فرآورده های غذایی ته لنجی و کولبری در فروشگاه های بزرگ زنجیره ای سردار اخوان: سپاه در خدمت مناطق کم برخوردار می باشد آلو میوه ای با خواص درمانی فرش دستباف تبریز تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی