روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیش گیری از آلزایمر کمک می کند محققان می گویند؛ مین فود: یک مطالعه جدید نشان میدهد که مکمل های روغن ماهی ممکنست به سالمندان پرخطر کمک نماید تا از بیماری آلزایمر دور بمانند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، پژوهشگران گزارش دادند که افراد مسن با خطر ژنتیکی بالا ابتلاء به آلزایمر در صورت مصرف کپسول های روغن ماهی، تجزیه کُندتر سلول های عصبی مغزشان را تجربه می کنند. به گفته مؤسسه ملی پیری، این افراد حامل نوع ژن APOE۴ هستند که خطر ابتلاء به آلزایمر را بیشتر می کند و با سن شروع پایین تر مرتبط می باشد. «ژن بومن»، محقق ارشد از بیمارستان عمومی ماساچوست، اظهار داشت: «این واقعیت که تجزیه یکپارچگی عصبی در افرادی که بطور تصادفی تحت درمان امگا ۳ قرار گرفتند و در معرض خطر ابتلاء به بیماری آلزایمر قرار دارند، کند شد، قابل توجه است و مستلزم انجام آزمایش بالینی بزرگ تر در جمعیت های متنوع تر در آینده است.» با این حال، پژوهشگران خاطرنشان کردند که مکمل های روغن ماهی بطور کلی برای همه افراد مسن مفید نیست. برای این مطالعه، پژوهشگران ۱۰۲ فرد ۷۵ ساله و بالاتر را که سطوح نسبتاً پایینی از اسیدهای چرب امگا ۳، ماده مفید روغن ماهی، داشتند، انتخاب کردند. محققان می گویند مکمل های روغن ماهی به عنوان وسیله ای برای بهبود عملکرد مغز در افراد دچار مشکلات حافظه مطرح می شود. شرکت کنندگان در شروع مطالعه و بعد از سه سال بدنبال ضایعات ماده سفید در مغز، اسکن مغزی MRI دریافت نمودند. همه آنها سطوح نسبتاً بالایی از ضایعات ماده سفید داشتند اما سالم بودند و زوال عقل نداشتند. بگفته پژوهشگران، این ضایعات می توانند توانایی رگ های خونی برای تغذیه سلول های مغز را مهار کنند و خطر ابتلاء به زوال عقل را در آینده بالا برند. از نیمی از شرکت کنندگان خواسته شد مکمل های روزانه روغن ماهی مصرف کنند و نیمی دیگر دارونما مبتنی بر دانه سویا مصرف کردند. به گفته پژوهشگران، اسکن های MRI کاهش جزئی در پیشرفت ضایعات ماده سفید در میان افرادی که روغن ماهی مصرف می کردند، نشان داد، اما به اندازه ای نبود که از نظر آماری مدلول دار باشد. با این حال، حاملان APOE۴ که روغن ماهی مصرف کردند، در مقایسه با گروه دارونما، یک سال بعد از شروع مصرف روغن ماهی، کاهش شایان توجهی در تجزیه یکپارچگی سلول های مغزشان تجربه کردند. بومن اظهار داشت: «این نخستین کارآزمایی پیش گیری از زوال عقل است که از ابزارهای پیشگیری مدرن مانند آزمایش خون و اسکن مغز استفاده می نماید تا نه فقط افراد در معرض خطر ابتلاء به زوال عقل، بلکه افرادی را که برای دریافت مداخلات تغذیه ای خاص مناسب هستند نیز شناسایی کند.» منبع: مین فود 1403/05/23 11:11:54 5.0 از 5 302 تگهای خبر: برند , بیمار , بیمارستان , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط وزارت بهداشت به توسعه بیمارستان های خوزستان کمک می کند استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا آخر سال عمر طولانی تر با نوشیدن قهوه صبحگاهی نحوه مصرف ویتامین D در افراد با سنین مختلف نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم خصوصیت روغن های خوراکی و سرخ کردنی واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! پربحث ترین ها طلای زرد میوه ای برای آرامش، سلامت و طراوت هویج به درمان دیابت نوع ۲ کمک می کند؟ سکته مغزی، نخستین علت ناتوانی در کشور وزارت بهداشت به توسعه بیمارستان های خوزستان کمک می کند جدیدترین ها طلای زرد میوه ای برای آرامش، سلامت و طراوت هویج به درمان دیابت نوع ۲ کمک می کند؟ سکته مغزی، نخستین علت ناتوانی در کشور وزارت بهداشت به توسعه بیمارستان های خوزستان کمک می کند راهکاری طبیعی و مؤثر برای دفع سنگ کلیه استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا آخر سال عمر طولانی تر با نوشیدن قهوه صبحگاهی نحوه مصرف ویتامین D در افراد با سنین مختلف سهم نظام سلامت از تولید ناخالص ملی کاهش یافت با رژیم غذایی مدیترانه ای حافظه را تقویت کنید تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی