کاهش فشارخون و خطرات قلبی با خوردن میوه و سبزیجات مطالعه نشان می دهد؛ به گزارش مین فود، یک کارآزمایی بالینی جدید نشان داده است که خوردن میوه ها و سبزیجات بیشتر می تواند فشار خون را کم کند و سلامت قلب را با کاهش سطح اسید در بدن بهبود بخشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، نتایج کارآزمایی نشان داد اشخاصی که دو تا چهار فنجان میوه و سبزیجات را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کردند با کاهش فشار خون و کاهش خطر بیماری قلبی و همینطور بهبود سلامت کلیه مواجه بودند. «مانیندر کاهلون»، سرپرست تیم پژوهش و دانشیار دانشگاه تگزاس، اظهار داشت: «این امر از سفارش ما بر مبنای این که میوه ها و سبزیجات باید درمان بنیادی برای بیماران دچار فشار خون بالا باشد، حمایت می کند، چونکه ما به هر سه هدف سلامت کلیه، کاهش فشار خون و کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی با میوه ها و سبزیجات دست می یابیم.» به گفته محققان، پزشکان ابتدا باید از مردم بخواهند که میوه ها و سبزیجات بیشتری پیش از شروع مصرف داروهای فشار خون مصرف کنند. دکتر «دونالد وسون»، محقق ارشد و پروفسور پزشکی داخلی دانشگاه تگزاس، توضیح داد: «مداخلات غذایی برای مدیریت بیماری مزمن اغلب سفارش نمی شوند و حتی کمتر اجرا می شوند، چونکه چالش های زیادی برای وادار کردن بیماران به اجرای آنها وجود دارد. با این حال، آنها مؤثر هستند و از کلیه و قلب و عروق محافظت می کنند.» وسون در ادامه اضافه کرد: «ما باید تلاشهای خویش را برای گنجاندن آنها در مدیریت بیمار افزایش دهیم و به صورت گسترده تر، رژیم های غذایی سالم را برای جمعیت هایی که در معرض خطر ابتلاء به بیماری های کلیوی و قلبی عروقی هستند قابل دسترس تر نماییم.» وسون اظهار داشت: «این کارآزمایی بالینی بر مبنای مطالعات قبلی انجام شده است که نشان داده است رژیم های غذایی سرشار از پروتئین حیوانی سبب افزایش سطح اسید خون می شوند و سلامت کلیه ها از آنجاییکه این اندام بیش از اندازه کار می کند تا آن اسیدها را از خون فیلتر کند، صدمه می بیند.» وی توضیح داد: «ما فرض کردیم که یکی از طریق هایی که میوه ها و سبزیجات هم برای کلیه ها و هم برای قلب سالم هستند، اینست که میزان اسید موجود در رژیم غذایی و در نتیجه میزان اسیدی را که کلیه ها باید از بدن خارج کنند، کم می کنند.» برای این کارآزمایی، محققان گروهی متشکل از ۱۵۳ بیمار دچار فشار خون بالا و سطوح بسیار بالای اسید خون را به سه گروه تقسیم کردند. یک گروه میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کردند، گروهی دیگر روزانه دو قرص بی کربنات سدیم مصرف کردند و گروه سوم مراقبت های استاندارد را دنبال کردند. گروه بی کربنات سدیم نسبت به گروه کنترل از سلامت کلیوی بهتری برخوردار بود، اما فشار خون و فواید سلامت قلب گروه میوه ها و سبزیجات را به دست نیاورد. علاوه بر این، اشخاصی که میوه ها و سبزیجات بیشتری می خوردند به دوزهای کمتری از داروهای فشار خون نیاز داشتند. منبع: minfood.ir 1403/05/26 14:33:04 5.0 از 5 258 تگهای خبر: استاندارد , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند جدیدترین ها ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته تعمیر جاروبرقی تخصصی پروانه ای های اصفهان 58 نفرند تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی