نوشیدن آب احتمال سکته مغزی را کاهش می دهد یافته محققان ایرلندی؛ مین فود: آیا می خواهید از سکته مغزی دور بمانید؟ آب بنوشید، نوشابه های گازدار مصرف نکنید و از مصرف نوشیدنی های میوه ای خودداری کنید. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «اندرو اسمیت»، محقق ارشد این پژوهش و استاد اپیدمیولوژی بالینی در دانشگاه گالوی ایرلند، اظهار داشت: «در حالی که فشار خون بالا مهم ترین عامل خطر است، خطر سکته مغزی می تواند بوسیله انتخاب سبک زندگی سالم در رژیم غذایی و فعالیت بدنی کم شود.» وی در بیانیه خبری دانشگاه اضافه کرد: «به عنوان یک پزشک و به عنوان فردی که در مورد خطر سکته مغزی مطالعه کرده است، ما مردم را تشویق می نماییم که از مصرف نوشیدنی های گازدار و میوه ای اجتناب کنند یا مصرف آنها را به حداقل برسانند و بجای آن به نوشیدن آب روی آورند.» این سفارش نتیجه یک مطالعه جهانی در مورد عوامل خطر سکته مغزی است. حدودا ۲۷۰۰۰ نفر در ۲۷ کشور جهان را شامل می شود که بالاتر از ۱۳۰۰۰ نفر نخستین سکته مغزی خودرا تجربه کردند. سکته مغزی یک وضعیت جدی است که در آن خون رسانی به قسمتی از مغز قطع می شود که یا به سبب لخته شدن خون است یا خونریزی مغز. تحقیقات جدید نوشیدنی های گازدار- همچون نوشیدنی های حاوی قند یا شیرین کننده های مصنوعی- را با ۲۲ درصد بیشتر خطر سکته مغزی مرتبط دانست. محققان خاطرنشان کردند که خیلی از محصولاتی که به عنوان آبمیوه به بازار عرضه می شوند از کنسانتره تولید شده و حاوی مواد نگهدارنده و قندهای افزودنی است که ممکنست خطر سکته مغزی را افزایش دهد. آبمیوه ها احتمال سکته مغزی را تا ۳۷ درصد می افزایند. این خطر با مصرف دو وعده یا بیش از این نوشیدنی ها در روز سه برابر می شود و زنان بیشترین خطر سکته مغزی خونریزی دهنده در رابطه با مصرف آبمیوه را داشتند. اسمیت می گوید: «این موضوع در مورد همه آبمیوه ها صدق نمی نماید. آبمیوه های تازه به احتمال زیاد فوایدی را به همراه دارند، اما آبمیوه های بازاری تولید شده از کنسانتره، با مقدار زیادی قند اضافه شده و مواد نگهدارنده، ممکنست مضر باشند.» وی در ادامه اضافه کرد: «تحقیقات ما نشان میدهد که احتمال سکته مغزی با مصرف بیشتر نوشابه های گازدار بیشتر می شود.» نتایج نشان داد که مصرف کم قهوه خوب است، اما خطر سکته مغزی بعد از چهارمین فنجان ۳۷ درصد افزایش پیدا کرد. خبر برای چای خورها بهتر بود. نوشیدن سه تا چهار فنجان چای سیاه در روز خطر سکته مغزی را ۲۹ درصد می کاهد، در صورتیکه همین مقدار چای سبز با ۲۷ درصد کاهش خطر مرتبط می باشد. در نهایت، وقتی صحبت از رفع تشنگی می شود، این واقعیت را در نظر داشته باشید: بنظر می رسد نوشیدن بالاتر از هفت فنجان آب در روز احتمال سکته مغزی ناشی از لخته شدن خون را کم می کند. 1403/07/16 12:29:19 5.0 از 5 254 تگهای خبر: آب , پزشك , تجربه , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته تعمیر جاروبرقی تخصصی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند جدیدترین ها ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته تعمیر جاروبرقی تخصصی پروانه ای های اصفهان 58 نفرند تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی