بهبود کیفیت و سلامت نان در دستور کار

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اعلام كرد

بهبود کیفیت و سلامت نان در دستور کار به گزارش مین فود، رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی ضمن اشاره به در دستور کار قرار داشتن بهبود کیفیت و سلامت نان و ترویج آرد و نان کامل، از تهیه پیش نویس آن در دبیرخانه جهت طرح در بیستمین جلسه این شورا اطلاع داد.


به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، دکتر محمد اسماعیل مطلق، بهبود کیفیت نان و ترویج آرد و نان کامل را از اولویت های بازه زمانی ۱۴۰۴ تا ۱۴۰۸ دانست و اظهار داشت: گزارش عملکرد دستگاههای اجرایی مختلف در مبحث این مصوبه بعد از تصویب، هر شش ماه یکبار به دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی عرضه می شود.
وی ادامه داد: در پیشنهاد این مصوبه دستگاههای اجرایی مختلف همچون وزارت جهاد کشاورزی، صمت، بهداشت، تعاون، اقتصاد، کشور، علوم و سازمان های برنامه و بودجه، صدا و سیما و استاندارد تکالیفی را بر عهده خواهند داشت که در مجموع ۳۵ تکلیف است.
رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی مهم ترین تکالیف دستگاههای اجرایی را شامل کاهش تصدی گری دولت در خرید گندم، افزایش تولید آرد کامل، اصلاح اساسنامه توزیع آرد، عرضه تسهیلات به نانوایان در جهت بهسازی ماشین آلات، تأمین مخمر مورد نیاز، گذراندن دوره های مهارتی و فنی، نظارت بر استانداردهای نان حجیم، تأمین محتواهای آموزشی مورد تایید وزارت بهداشت برای مدارس و مراکز آموزش عالی، تولید و انتشار محصولات رسانه ای، پایش کارگروه های استانی و هم فرهنگسازی و آگاهی بخشی در مورد فواید نان کامل دانست.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، مطلق تصریح کرد: وزارت بهداشت در این مصوبه پیشنهادی ۱۱ تکلیف خواهد داشت که شامل نظارت بر اجرای استاندارد الزامی نان بخصوص کاهش میزان نمک و افزودنی های غیر مجاز در نان، تعیین سبد مطلوب نان، آگاه سازی مصرف کنندگان نسبت به روش های درست بسته بندی، نگهداری و مصرف نان، تجهیز بازرسان بهداشت محیط به تجهیزات سیار سنجش در محل، عرضه آموزش به بازرسان بهداشتی در زنجیره گندم، آرد و نان، اعطای مجوز شناسه نظارت کارگاهی تولید نان، تداوم نظارت بر اجرای برنامه ملی غنی سازی آراد، اجرای رتبه بندی بهداشتی نانوایی ها، فرهنگسازی برای افزایش مصرف نان کامل، بررسی علمی اثرات مصرف نان کامل و اجرای ممنوعیت بکارگیری افراد فاقد کارت بهداشت در واحدهای تولید یا عرضه آرد و نان است.



منبع:

1403/07/22
09:07:41
5.0 از 5
29
تگهای خبر: استاندارد , برنامه , بسته بندی , بهداشت
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است