نکاتی درباره ی تغذیه سالم از دیدگاه طب ایرانی به مناسبت روز جهانی غذا؛ به گزارش مین فود، کرمان متخصص داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت روز جهانی غذا اظهار داشت: بهتر است در روز دو وعده غذای اصلی با فاصله زمانی مناسب میل شود و فرد پیش از سیری کامل و احساس سنگینی، دست از غذا خوردن بکشد. دکتر محبوبه رییس زاده امروز ۲۵ مهرماه به مناسبت روز جهانی غذا اظهار داشت: بایستی تنوع در خوردن غذا و دریافت همه گروههای غذایی رعایت شود تا بدن عملکرد مناسبی داشته باشد. وی افزود: البته از مصرف غذاهای متنوع بطور همزمان در یک وعده غذایی پرهیز کنید چون می تواند موجب اختلال در هضم شود. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان راهکارهایی را برای افرادی که با خوردن غذا احساس تشنگی می کنند، بیان کرد و اظهار داشت: بهتر است نیم ساعت پیش از غذا یک لیوان آب با دمای محیط بنوشید و از خوردن آب و سایر مایعات در حین غذا و بلا فاصله پس از آن پرهیز نمایید. رییس زاده سفارش کرد: غذا را به خوبی و به مقدار کافی بجوید. جویدن مناسب غذا به تحریک مرکز سیری در هیپوتالاموس کمک کرده و از پرخوری جلوگیری میکند؛ همین طور جویدن غذا به مقدار کافی می تواند منجر به هضم و جذب مناسبترغذا شود. وی ادامه داد: غذا را در محیط آرام و با نشاط میل کنید، در غذا خوردن عجله نکنید و از صحبت کردن، تماشای تلویزیون یا استفاده از تلفن همراه در هنگام غذا خوردن پرهیز کنید. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: غذاهای با مزه معتدل میل کنید و در مصرف ادویه ها افراط نکنید. عادت به ترشیجات سبب ضعف و لاغری شده و مضر اعصاب است. وی ادامه داد: غذاهای شیرین و چرب اشتها را از بین می برند و بدن را گرم می کنند، غذاهای بی مزه سبب کاهش اشتها و خستگی می شوند و غذاهای شور لاغری و خشکی می آورند و برای چشم مضر هستند. رییس زاده اشاره کرد: صبحانه نخوردن، گرسنه ماندن، غذا خوردن قبل از خواب، انجام کاری دیگر در حین غذا خوردن، سریع غذا خوردن و خوردن تنقلات هنگام گرسنگی از عادات بد غذایی هستند که باید از آنها پرهیز کرد. متخصص داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان سفارش هایی را برای فصل پاییز ارائه داد و اظهار داشت: در فصل پاییز با سرد شدن هوا و کاهش رطوبت، مزاج به سمت سردی و خشکی می رود و بهتر است از غذاهای گرم و تر استفاده گردد. وی درباره ی استفاده از میوه های فصل پاییز هم بیان کرد: بهترین میوه های فصل پاییز انار میخوش، انگور، انجیر، سیب، به و گلابی هستند. رییس زاده اظهار داشت: خوردن غذاهای با طبع گرم و تر مانند گوشت گوسفند، مویز، هویج، زیتون، خرما، عسل، حلوای طبیعی، مغز خشکبار خصوصاً بادام درختی، آش ها و سوپ های ساده سفارش می شود. وی بیان کرد: استفاده از نوشیدنی های ولرم مانند شربت عسل، شربت خاکشیر و دمنوش هایی مانند آویشن، بابونه و اسطوخودوس که طبع گرم تری دارند سفارش می شود. 1403/07/26 14:09:49 5.0 از 5 305 تگهای خبر: آب , اشتها , برند , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد با این ادویه متناسب اندام می رسید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۱ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت پربحث ترین ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت ثبت 509 فوتی در جاده ها از 25 اسفند 1403 تاکنون یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران جدیدترین ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت ثبت 509 فوتی در جاده ها از 25 اسفند 1403 تاکنون یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد افزایش مبتلایان به سرطان ریه در غیرسیگاریها در جهان با این ادویه متناسب اندام می رسید با این غذاها افطار را آغاز نکنید آمریکا با یکی از بزرگترین موارد شیوع سرخک در دهه گذشته روبروست تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی