نکاتی درباره ی تغذیه سالم از دیدگاه طب ایرانی به مناسبت روز جهانی غذا؛ به گزارش مین فود، کرمان متخصص داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت روز جهانی غذا اظهار داشت: بهتر است در روز دو وعده غذای اصلی با فاصله زمانی مناسب میل شود و فرد پیش از سیری کامل و احساس سنگینی، دست از غذا خوردن بکشد. دکتر محبوبه رییس زاده امروز ۲۵ مهرماه به مناسبت روز جهانی غذا اظهار داشت: بایستی تنوع در خوردن غذا و دریافت همه گروههای غذایی رعایت شود تا بدن عملکرد مناسبی داشته باشد. وی افزود: البته از مصرف غذاهای متنوع بطور همزمان در یک وعده غذایی پرهیز کنید چون می تواند موجب اختلال در هضم شود. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان راهکارهایی را برای افرادی که با خوردن غذا احساس تشنگی می کنند، بیان کرد و اظهار داشت: بهتر است نیم ساعت پیش از غذا یک لیوان آب با دمای محیط بنوشید و از خوردن آب و سایر مایعات در حین غذا و بلا فاصله پس از آن پرهیز نمایید. رییس زاده سفارش کرد: غذا را به خوبی و به مقدار کافی بجوید. جویدن مناسب غذا به تحریک مرکز سیری در هیپوتالاموس کمک کرده و از پرخوری جلوگیری میکند؛ همین طور جویدن غذا به مقدار کافی می تواند منجر به هضم و جذب مناسبترغذا شود. وی ادامه داد: غذا را در محیط آرام و با نشاط میل کنید، در غذا خوردن عجله نکنید و از صحبت کردن، تماشای تلویزیون یا استفاده از تلفن همراه در هنگام غذا خوردن پرهیز کنید. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: غذاهای با مزه معتدل میل کنید و در مصرف ادویه ها افراط نکنید. عادت به ترشیجات سبب ضعف و لاغری شده و مضر اعصاب است. وی ادامه داد: غذاهای شیرین و چرب اشتها را از بین می برند و بدن را گرم می کنند، غذاهای بی مزه سبب کاهش اشتها و خستگی می شوند و غذاهای شور لاغری و خشکی می آورند و برای چشم مضر هستند. رییس زاده اشاره کرد: صبحانه نخوردن، گرسنه ماندن، غذا خوردن قبل از خواب، انجام کاری دیگر در حین غذا خوردن، سریع غذا خوردن و خوردن تنقلات هنگام گرسنگی از عادات بد غذایی هستند که باید از آنها پرهیز کرد. متخصص داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان سفارش هایی را برای فصل پاییز ارائه داد و اظهار داشت: در فصل پاییز با سرد شدن هوا و کاهش رطوبت، مزاج به سمت سردی و خشکی می رود و بهتر است از غذاهای گرم و تر استفاده گردد. وی درباره ی استفاده از میوه های فصل پاییز هم بیان کرد: بهترین میوه های فصل پاییز انار میخوش، انگور، انجیر، سیب، به و گلابی هستند. رییس زاده اظهار داشت: خوردن غذاهای با طبع گرم و تر مانند گوشت گوسفند، مویز، هویج، زیتون، خرما، عسل، حلوای طبیعی، مغز خشکبار خصوصاً بادام درختی، آش ها و سوپ های ساده سفارش می شود. وی بیان کرد: استفاده از نوشیدنی های ولرم مانند شربت عسل، شربت خاکشیر و دمنوش هایی مانند آویشن، بابونه و اسطوخودوس که طبع گرم تری دارند سفارش می شود. 1403/07/26 14:09:49 5.0 از 5 260 تگهای خبر: آب , اشتها , برند , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سهم نظام سلامت از تولید ناخالص ملی کاهش یافت انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت معرفی بهترین خودروهای چینی در بازار ایران فشار خون را با سفارش های طب ایرانی کنترل کنید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم متاهل ها کمتر افسرده می شوند پربحث ترین ها عمر طولانی تر با نوشیدن قهوه صبحگاهی نحوه مصرف ویتامین D در افراد با سنین مختلف سهم نظام سلامت از تولید ناخالص ملی کاهش یافت با رژیم غذایی مدیترانه ای حافظه را تقویت کنید جدیدترین ها عمر طولانی تر با نوشیدن قهوه صبحگاهی نحوه مصرف ویتامین D در افراد با سنین مختلف سهم نظام سلامت از تولید ناخالص ملی کاهش یافت با رژیم غذایی مدیترانه ای حافظه را تقویت کنید انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت راهکار طب ایرانی برای مبتلا نشدن به بیماری های تنفسی حال ناخوش مراکز الزامی درمان اعتیاد در چرخه ای معیوب شیراز میزبان شانزدهمین کنگره قلب خاورمیانه می شود معرفی بهترین خودروهای چینی در بازار ایران فشار خون را با سفارش های طب ایرانی کنترل کنید تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی