صادرات ۲ میلیارد دلاری غذا بهفر در گزارش مین فود مطرح كرد؛ مین فود: مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از صادرات 2 میلیارد دلاری غذا به کشورهای همسایه آگاهی داد. عبدالعظیم بهفر، مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نقش حیاتی این سازمان در تامین و تضمین ایمنی و کیفیت غذاهای کشور، تاکید کرد: سازمان غذا و دارو با نظارت بر پروسه تولید، توزیع و فروش مواد غذایی، سلامت عمومی را تامین کرده و از ورود مواد غذایی ناایمن به بازار جلوگیری می کند. وی اضافه کرد: این سازمان مسئولیت دارد تا ارزش تغذیه ای محصولات غذایی را ارتقا دهد و بر ایمنی و کیفیت آنها نظارت نماید. سهم ایران از صادرات غذای حلال به کشورهای اسلامی بهفر در ادامه گفت: ایران در عرصه صادرات غذاهای حلال به کشورهای اسلامی، حدود ۲ میلیارد دلار صادرات دارد. این صادرات شامل محصولات متنوع غذایی باکیفیت و ایمنی بالا است. به گفته ی ایشان، سازمان غذا و دارو درحال تمرکز بر افزایش این صادرات و ارتقا استانداردهای محصولات غذایی است. جایگاه امنیت غذایی در برنامه هفتم توسعه وی همین طور به امنیت غذایی به عنوان یکی از اولویت های کلیدی در برنامه هفتم توسعه کشور اشاره نمود و اظهار داشت: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در این برنامه بدنبال تحقق اهداف امنیت غذایی و بهبود کیفیت غذاهای تولیدی هستند. در اسناد توسعه ای، تاکید ویژه ای بر روی تولید غذای سالم و ایمن شده است. بهفر در مورد وضعیت سرمایه گذاری در عرصه تامین غذا و امنیت غذایی بیان کرد: وضعیت سرمایه گذاری در این زمینه خصوصاً در دولت های اخیر بهبود یافته و این سرمایه گذاری ها به گسترش زیرساخت ها و افزایش کیفیت تولیدات غذایی کمک کرده است. وی اضافه کرد: این تلاش ها بر ارتقا کیفیت و تنوع محصولات غذایی متمرکز است. آمار میزان دور ریز غذا در کشور مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره ی دور ریز غذا در کشور اظهار داشت: آمار دقیقی از میزان دور ریز غذا در ایران در دسترس نیست، اما سازمان غذا و دارو و دیگر نهادها بدنبال کاهش این دور ریزها و افزایش راندمان در تولید و مصرف غذا هستند. وی تاکید کرد که این سازمان ها برنامه های مختلفی برای مدیریت بهتر منابع غذایی و کاهش ضایعات دارند. به گفته این مقام مسئول که سازمان غذا و دارو به عنوان متولی فرآورده های غذایی، در امتداد تامین امنیت غذایی و بهبود کیفیت محصولات غذایی کشور، اقدامات مؤثری را در دستور کار خود قرار داده است. در پایان، بهفر به سرانه تولید غذای اساسی در ایران اشاره نمود و اظهار داشت: این سرانه متغیر است و به عوامل مختلفی مانند شرایط آب و هوایی، مدیریت منابع و فناوری های کشاورزی بستگی دارد. وزارت جهاد کشاورزی و سازمان غذا و دارو درحال کار بر روی افزایش این سرانه بوسیله بهبود فرآیندها و فناوری های کشاورزی هستند. 1403/07/28 10:49:34 5.0 از 5 190 تگهای خبر: آب , استاندارد , ایمنی , برنامه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند جدیدترین ها ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته تعمیر جاروبرقی تخصصی پروانه ای های اصفهان 58 نفرند تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی