صادرات ۲ میلیارد دلاری غذا بهفر در گزارش مین فود مطرح كرد؛ مین فود: مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از صادرات 2 میلیارد دلاری غذا به کشورهای همسایه آگاهی داد. عبدالعظیم بهفر، مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نقش حیاتی این سازمان در تامین و تضمین ایمنی و کیفیت غذاهای کشور، تاکید کرد: سازمان غذا و دارو با نظارت بر پروسه تولید، توزیع و فروش مواد غذایی، سلامت عمومی را تامین کرده و از ورود مواد غذایی ناایمن به بازار جلوگیری می کند. وی اضافه کرد: این سازمان مسئولیت دارد تا ارزش تغذیه ای محصولات غذایی را ارتقا دهد و بر ایمنی و کیفیت آنها نظارت نماید. سهم ایران از صادرات غذای حلال به کشورهای اسلامی بهفر در ادامه گفت: ایران در عرصه صادرات غذاهای حلال به کشورهای اسلامی، حدود ۲ میلیارد دلار صادرات دارد. این صادرات شامل محصولات متنوع غذایی باکیفیت و ایمنی بالا است. به گفته ی ایشان، سازمان غذا و دارو درحال تمرکز بر افزایش این صادرات و ارتقا استانداردهای محصولات غذایی است. جایگاه امنیت غذایی در برنامه هفتم توسعه وی همین طور به امنیت غذایی به عنوان یکی از اولویت های کلیدی در برنامه هفتم توسعه کشور اشاره نمود و اظهار داشت: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در این برنامه بدنبال تحقق اهداف امنیت غذایی و بهبود کیفیت غذاهای تولیدی هستند. در اسناد توسعه ای، تاکید ویژه ای بر روی تولید غذای سالم و ایمن شده است. بهفر در مورد وضعیت سرمایه گذاری در عرصه تامین غذا و امنیت غذایی بیان کرد: وضعیت سرمایه گذاری در این زمینه خصوصاً در دولت های اخیر بهبود یافته و این سرمایه گذاری ها به گسترش زیرساخت ها و افزایش کیفیت تولیدات غذایی کمک کرده است. وی اضافه کرد: این تلاش ها بر ارتقا کیفیت و تنوع محصولات غذایی متمرکز است. آمار میزان دور ریز غذا در کشور مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره ی دور ریز غذا در کشور اظهار داشت: آمار دقیقی از میزان دور ریز غذا در ایران در دسترس نیست، اما سازمان غذا و دارو و دیگر نهادها بدنبال کاهش این دور ریزها و افزایش راندمان در تولید و مصرف غذا هستند. وی تاکید کرد که این سازمان ها برنامه های مختلفی برای مدیریت بهتر منابع غذایی و کاهش ضایعات دارند. به گفته این مقام مسئول که سازمان غذا و دارو به عنوان متولی فرآورده های غذایی، در امتداد تامین امنیت غذایی و بهبود کیفیت محصولات غذایی کشور، اقدامات مؤثری را در دستور کار خود قرار داده است. در پایان، بهفر به سرانه تولید غذای اساسی در ایران اشاره نمود و اظهار داشت: این سرانه متغیر است و به عوامل مختلفی مانند شرایط آب و هوایی، مدیریت منابع و فناوری های کشاورزی بستگی دارد. وزارت جهاد کشاورزی و سازمان غذا و دارو درحال کار بر روی افزایش این سرانه بوسیله بهبود فرآیندها و فناوری های کشاورزی هستند. 1403/07/28 10:49:34 5.0 از 5 209 تگهای خبر: آب , استاندارد , ایمنی , برنامه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بازدید وزیر بهداشت از بیست و دومین نمایشگاه بین المللی محیط زیست تغذیه مناسب راهکاری مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا غذاهای آبکی در ایام آلودگی هوا به وفور مصرف شود بدهی سنگین به صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست پربحث ترین ها بازدید وزیر بهداشت از بیست و دومین نمایشگاه بین المللی محیط زیست تغذیه مناسب راهکاری مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا غذاهای آبکی در ایام آلودگی هوا به وفور مصرف شود بهترین طراحی دکور مغازه و یا فروشگاه جدیدترین ها بازدید وزیر بهداشت از بیست و دومین نمایشگاه بین المللی محیط زیست تغذیه مناسب راهکاری مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا غذاهای آبکی در ایام آلودگی هوا به وفور مصرف شود بهترین طراحی دکور مغازه و یا فروشگاه مشکلات رایج گیربکس اتوماتیک ام وی ام X33 بدهی سنگین به صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی با رژیم غذایی دردهای مزمن را کاهش دهید ۲۲ نوع سرطان در اثر چاقی افزایش پیدا می کند شماره بیمارستان دامپزشکی شبانه روزی در تهران مراقب روغن بدنتان باشید تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی