صادرات ۲ میلیارد دلاری غذا

بهفر در گزارش مین فود مطرح كرد؛

صادرات ۲ میلیارد دلاری غذا مین فود: مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از صادرات 2 میلیارد دلاری غذا به کشورهای همسایه آگاهی داد.



عبدالعظیم بهفر، مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نقش حیاتی این سازمان در تامین و تضمین ایمنی و کیفیت غذاهای کشور، تاکید کرد: سازمان غذا و دارو با نظارت بر پروسه تولید، توزیع و فروش مواد غذایی، سلامت عمومی را تامین کرده و از ورود مواد غذایی ناایمن به بازار جلوگیری می کند.
وی اضافه کرد: این سازمان مسئولیت دارد تا ارزش تغذیه ای محصولات غذایی را ارتقا دهد و بر ایمنی و کیفیت آنها نظارت نماید.

سهم ایران از صادرات غذای حلال به کشورهای اسلامی

بهفر در ادامه گفت: ایران در عرصه صادرات غذاهای حلال به کشورهای اسلامی، حدود ۲ میلیارد دلار صادرات دارد. این صادرات شامل محصولات متنوع غذایی باکیفیت و ایمنی بالا است. به گفته ی ایشان، سازمان غذا و دارو درحال تمرکز بر افزایش این صادرات و ارتقا استانداردهای محصولات غذایی است.

جایگاه امنیت غذایی در برنامه هفتم توسعه

وی همین طور به امنیت غذایی به عنوان یکی از اولویت های کلیدی در برنامه هفتم توسعه کشور اشاره نمود و اظهار داشت: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در این برنامه بدنبال تحقق اهداف امنیت غذایی و بهبود کیفیت غذاهای تولیدی هستند. در اسناد توسعه ای، تاکید ویژه ای بر روی تولید غذای سالم و ایمن شده است.
بهفر در مورد وضعیت سرمایه گذاری در عرصه تامین غذا و امنیت غذایی بیان کرد: وضعیت سرمایه گذاری در این زمینه خصوصاً در دولت های اخیر بهبود یافته و این سرمایه گذاری ها به گسترش زیرساخت ها و افزایش کیفیت تولیدات غذایی کمک کرده است.
وی اضافه کرد: این تلاش ها بر ارتقا کیفیت و تنوع محصولات غذایی متمرکز است.

آمار میزان دور ریز غذا در کشور

مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره ی دور ریز غذا در کشور اظهار داشت: آمار دقیقی از میزان دور ریز غذا در ایران در دسترس نیست، اما سازمان غذا و دارو و دیگر نهادها بدنبال کاهش این دور ریزها و افزایش راندمان در تولید و مصرف غذا هستند.
وی تاکید کرد که این سازمان ها برنامه های مختلفی برای مدیریت بهتر منابع غذایی و کاهش ضایعات دارند.
به گفته این مقام مسئول که سازمان غذا و دارو به عنوان متولی فرآورده های غذایی، در امتداد تامین امنیت غذایی و بهبود کیفیت محصولات غذایی کشور، اقدامات مؤثری را در دستور کار خود قرار داده است.
در پایان، بهفر به سرانه تولید غذای اساسی در ایران اشاره نمود و اظهار داشت: این سرانه متغیر است و به عوامل مختلفی مانند شرایط آب و هوایی، مدیریت منابع و فناوری های کشاورزی بستگی دارد. وزارت جهاد کشاورزی و سازمان غذا و دارو درحال کار بر روی افزایش این سرانه بوسیله بهبود فرآیندها و فناوری های کشاورزی هستند.

1403/07/28
10:49:34
5.0 از 5
34
تگهای خبر: آب , استاندارد , ایمنی , برنامه
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است