مراقب این ماده خطرناک در آب شرب باشید محققان هشدار می دهند؛ مین فود: یک مطالعه جدید هشدار می دهد که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض حتی سطوح پایین آرسنیک در آب شرب می تواند خطر مبتلاشدن به بیماری قلبی را در فرد افزایش دهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران گزارش دادند حتی افرادی که در معرض سطوح آرسنیک کمتر از ۱۰ میکروگرم در لیتر قرار داشتند، با افزایش ریسک ابتلاء به بیماری قلبی روبرو بودند. «تیفانی سانچز»، محقق ارشد از دانشگاه کلمبیا در نیویورک، اظهار داشت: «نتایج ما جدید هستند و بحث جدیدی را در مورد سیاست های جاری و استانداردهای نظارتی تشویق می کنند». سانچز در بیانیه خبری دانشگاه اضافه کرد: «با این حال، تحقیقات بیشتری برای درک خطرات در رابطه با سطوح آرسنیک در آب شرب مورد نیاز است.» انجمن قلب آمریکا و مؤسسات بهداشتی توافق دارند که شواهد قابل توجهی وجود دارد که نشان داده است قرار گرفتن در معرض آرسنیک خطر ابتلاء به مشکلات قلبی را زیاد می کند. پژوهشگران توضیح دادند که آژانس صیانت از محیط زیست ایالات متحده حداکثر میزان آلاینده آرسنیک در آب شرب را از ۵۰ میکروگرم در لیتر به ۱۰ میکروگرم در لیتر در سال ۲۰۰۶ کم کرد، اما نگرانی ها بر اساس ناسالم بودن هر سطحی از قرار گرفتن در معرض آن همچنان وجود دارد. پژوهشگران خاطرنشان کردند که آرسنیک بطور طبیعی در آب های زیرزمینی وجود دارد. برای این مطالعه، پژوهشگران داده های سلامتی مربوط به مقایسه موارد بیماری قلبی با قرار گرفتن در معرض آرسنیک در آب شرب را پیگیری کردند. بگفته پژوهشگران، نزدیک به نیمی (۴۸٪) از شرکت کنندگان در معرض میانگین غلظت آرسنیک کمتر از ۱ میکروگرم در لیتر قرار گرفته بودند. افرادی که در معرض میانگین ۱ تا ۵ میکروگرم در لیتر آرسنیک در آب شرب قرار داشتند، ۵ تا ۶ درصد افزایش ریسک ابتلاء به بیماری قلبی داشتند. بگفته پژوهشگران، خطر بیماری قلبی در میان افرادی که در محدوده ۵ تا ۱۰ میکروگرم در لیتر قرار داشتند به ۲۰ درصد افزایش پیدا کرد. نتایج نشان داده است که این خطر برای افرادی که در معرض سطوحی بالاتر از ۱۰ میکروگرم در لیتر قرار داشتند، به ۴۲ درصد افزایش پیدا کرد. منبع: مین فود 1403/08/14 09:33:59 5.0 از 5 373 تگهای خبر: آب , استاندارد , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ویدیو، فاضلاب بلای جان کارون نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی پربحث ترین ها ویدیو، فاضلاب بلای جان کارون نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند جدیدترین ها ویدیو، فاضلاب بلای جان کارون نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی