مراقب این ماده خطرناک در آب شرب باشید محققان هشدار می دهند؛ مین فود: یک مطالعه جدید هشدار می دهد که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض حتی سطوح پایین آرسنیک در آب شرب می تواند خطر مبتلاشدن به بیماری قلبی را در فرد افزایش دهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران گزارش دادند حتی افرادی که در معرض سطوح آرسنیک کمتر از ۱۰ میکروگرم در لیتر قرار داشتند، با افزایش ریسک ابتلاء به بیماری قلبی روبرو بودند. «تیفانی سانچز»، محقق ارشد از دانشگاه کلمبیا در نیویورک، اظهار داشت: «نتایج ما جدید هستند و بحث جدیدی را در مورد سیاست های جاری و استانداردهای نظارتی تشویق می کنند». سانچز در بیانیه خبری دانشگاه اضافه کرد: «با این حال، تحقیقات بیشتری برای درک خطرات در رابطه با سطوح آرسنیک در آب شرب مورد نیاز است.» انجمن قلب آمریکا و مؤسسات بهداشتی توافق دارند که شواهد قابل توجهی وجود دارد که نشان داده است قرار گرفتن در معرض آرسنیک خطر ابتلاء به مشکلات قلبی را زیاد می کند. پژوهشگران توضیح دادند که آژانس صیانت از محیط زیست ایالات متحده حداکثر میزان آلاینده آرسنیک در آب شرب را از ۵۰ میکروگرم در لیتر به ۱۰ میکروگرم در لیتر در سال ۲۰۰۶ کم کرد، اما نگرانی ها بر اساس ناسالم بودن هر سطحی از قرار گرفتن در معرض آن همچنان وجود دارد. پژوهشگران خاطرنشان کردند که آرسنیک بطور طبیعی در آب های زیرزمینی وجود دارد. برای این مطالعه، پژوهشگران داده های سلامتی مربوط به مقایسه موارد بیماری قلبی با قرار گرفتن در معرض آرسنیک در آب شرب را پیگیری کردند. بگفته پژوهشگران، نزدیک به نیمی (۴۸٪) از شرکت کنندگان در معرض میانگین غلظت آرسنیک کمتر از ۱ میکروگرم در لیتر قرار گرفته بودند. افرادی که در معرض میانگین ۱ تا ۵ میکروگرم در لیتر آرسنیک در آب شرب قرار داشتند، ۵ تا ۶ درصد افزایش ریسک ابتلاء به بیماری قلبی داشتند. بگفته پژوهشگران، خطر بیماری قلبی در میان افرادی که در محدوده ۵ تا ۱۰ میکروگرم در لیتر قرار داشتند به ۲۰ درصد افزایش پیدا کرد. نتایج نشان داده است که این خطر برای افرادی که در معرض سطوحی بالاتر از ۱۰ میکروگرم در لیتر قرار داشتند، به ۴۲ درصد افزایش پیدا کرد. منبع: مین فود 1403/08/14 09:33:59 5.0 از 5 355 تگهای خبر: آب , استاندارد , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! جدیدترین ها مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی