خصوصیت روغن های خوراکی و سرخ کردنی بهفر تاكید كرد؛ به گزارش مین فود، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: روغن های خوراکی و سرخ کردنی مناسب باید از خصوصیت هایی چون نقطه دود بالا و پایین ترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر، ضمن اشاره به اهمیت انتخاب روغن های خوراکی مناسب، عنوان کرد: نقطه دود به دمایی گفته می شود که در آن روغن آغاز به دود کردن و تجزیه می کند. روغن هایی که نقطه دود بالایی دارند، می توانند دماهای بالای سرخ کردن را تحمل کنند بدون این که بسوزند یا تغییر شیمیایی مضر بدهند. این خصوصیت سبب می شود که روغن در دماهای بالا پایداری بیشتری داشته باشد و مواد سمی و سرطان زا تولید نکند. به این ترتیب، روغنی که نقطه دود بالاتری دارد، برای سرخ کردن بهتر و سالم تر است. وی ادامه داد: روغن های خوراکی و سرخ کردنی باید خصوصیت هایی چون مقاومت در مقابل اکسیداسیون و عدم تولید مواد سمی در دمای بالا را داشته باشند. همینطور این روغن ها باید پایین ترین میزان اسید چرب ترانس را داشته باشند تا از بروز مشکلات قلبی و افزایش کلسترول مضر در بدن جلوگیری شود. بهفر همینطور به اهمیت حضور ویتامین هایی نظیر ویتامین E و A در روغن ها اشاره نمود و اظهار داشت: روغن های حاوی این ویتامین ها بعنوان آنتی اکسیدان های طبیعی عمل می کنند و به حفظ سلامت بدن کمک می نمایند. منبع: minfood.ir 1403/08/20 08:09:09 5.0 از 5 1764 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , خوراكی , دارو , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی برنج هندی سان لند در لیست محموله های وارداتی نیست شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی خاصیت باورنکردنی کشک غذایی سرشار از پروتئین و کلسیم پربحث ترین ها اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید جدیدترین ها اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی ارتباط بین مزاج و شخصیت همه چیز در رابطه با سردترین طبع بدن نمک های ممنوعه! ۱۷۰ کشور جهان از خدمات طب مکمل استفاده می کنند برنج هندی سان لند در لیست محموله های وارداتی نیست معضل مکمل های جعلی در فروش اینترنتی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی