خصوصیت روغن های خوراکی و سرخ کردنی بهفر تاكید كرد؛ به گزارش مین فود، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: روغن های خوراکی و سرخ کردنی مناسب باید از خصوصیت هایی چون نقطه دود بالا و پایین ترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر، ضمن اشاره به اهمیت انتخاب روغن های خوراکی مناسب، عنوان کرد: نقطه دود به دمایی گفته می شود که در آن روغن آغاز به دود کردن و تجزیه می کند. روغن هایی که نقطه دود بالایی دارند، می توانند دماهای بالای سرخ کردن را تحمل کنند بدون این که بسوزند یا تغییر شیمیایی مضر بدهند. این خصوصیت سبب می شود که روغن در دماهای بالا پایداری بیشتری داشته باشد و مواد سمی و سرطان زا تولید نکند. به این ترتیب، روغنی که نقطه دود بالاتری دارد، برای سرخ کردن بهتر و سالم تر است. وی ادامه داد: روغن های خوراکی و سرخ کردنی باید خصوصیت هایی چون مقاومت در مقابل اکسیداسیون و عدم تولید مواد سمی در دمای بالا را داشته باشند. همینطور این روغن ها باید پایین ترین میزان اسید چرب ترانس را داشته باشند تا از بروز مشکلات قلبی و افزایش کلسترول مضر در بدن جلوگیری شود. بهفر همینطور به اهمیت حضور ویتامین هایی نظیر ویتامین E و A در روغن ها اشاره نمود و اظهار داشت: روغن های حاوی این ویتامین ها بعنوان آنتی اکسیدان های طبیعی عمل می کنند و به حفظ سلامت بدن کمک می نمایند. منبع: minfood.ir 1403/08/20 08:09:09 5.0 از 5 771 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , خوراكی , دارو , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور سبدفروشی مکمل همراه دارو قابل قبول نیست لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه جوانسازی صورت با لیزر نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم متاهل ها کمتر افسرده می شوند پربحث ترین ها نحوه مصرف ویتامین D در افراد با سنین مختلف سهم نظام سلامت از تولید ناخالص ملی کاهش یافت با رژیم غذایی مدیترانه ای حافظه را تقویت کنید انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت جدیدترین ها نحوه مصرف ویتامین D در افراد با سنین مختلف سهم نظام سلامت از تولید ناخالص ملی کاهش یافت با رژیم غذایی مدیترانه ای حافظه را تقویت کنید انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت راهکار طب ایرانی برای مبتلا نشدن به بیماری های تنفسی حال ناخوش مراکز الزامی درمان اعتیاد در چرخه ای معیوب شیراز میزبان شانزدهمین کنگره قلب خاورمیانه می شود معرفی بهترین خودروهای چینی در بازار ایران فشار خون را با سفارش های طب ایرانی کنترل کنید کاهش خطر بیماری های قلبی با روشی ساده تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی