ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! رئیس مركز تحقیقات بیماری های عفونی اعلام كرد به گزارش مین فود، اصفهان رئیس مرکز تحقیقات بیماری های عفونی اظهار داشت: بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۲۲، ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان بوده و در سه سال گذشته هم این روند رو به افزایش است. به مناسبت هفته اطلاع رسانی مهار مقاومت میکروبی، چهارشنبه، ۳۰ آبان ۱۴۰۳، نشست خبری با حضور اصحاب رسانه و مسئولین معاونت بهداشتی، درمانی و پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد. در این نشست، بهروز عطایی، رئیس مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری، مقاومت های ضدمیکروبی را یک پاندمی خاموش رو به رشد عنوان نمود و اظهار داشت: در سال ۲۰۱۹ حدود ۵ میلیون مرگ ناشی از مقاومت های ضدمیکروبی گزارش شده و پیشبینی ها از آن حکایت می کند که حدود ۳۹ میلیون نفر امکان دارد در ۲۵ سال آینده بر اثر مقاومت های ضدمیکروبی جان خویش را از دست بدهند. رئیس مرکز تحقیقات بیماری های عفونی افزود: متاسفانه امروزه به دلیل مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها و امحا غلط آنتی بیوتیک های تاریخ گذشته و ورود آنها به چرخه آب و غذای مردم، مصرف نابجا و به صورت وسیع در صنعت دامپزشکی، کشاورزی، پزشکی و جهش میکروب ها، وضعیت وخیمی را برای ما بوجود آورده است. عطایی با بیان اینکه حدود ۱۰ سال طول می کشد تا یک آنتی بیوتیک جدید ساخته شود، تصریح کرد: بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۲۲، ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در سطح جهان بوده و در این سه سال هم روند رو به افزایش بوده است. ما جزء یکی از کشورهایی هستیم که مصرف آنتی بیوتیک در کشورمان بالاست. در نتیجه ی این مصرف بالا، مقاومت ضدمیکروبی در بیمارستان ها افزوده می شود و آنتی بیوتیک ها کارآمدی خویش را از دست می دهند و در نهایت سلاح اولیه ای که ما می توانیم از آن ضد میکروب ها استفاده نماییم، از دست ما خارج خواهد شد. وی در ادامه خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی دقیق در مورد علایم بالینی بیماری های ویروسی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا می تواند تاثیر بسزایی در مدیریت صحیح این بیماری ها داشته باشد. برای نمونه، علائمی چون آبریزش بینی، تب و بدن درد در فصول سرد سال، معمولا نشان دهنده بیماری های ویروسی هستند. اگر شدت این علایم بیشتر شود، احتمال آنفلوآنزا مطرح می شود. در این شرایط، تاکید بر اقدامات ساده ای مانند استراحت و مصرف مایعات می تواند بدون احتیاج به مصرف آنتی بیوتیک به بهبود بیمار کمک نماید. رئیس مرکز تحقیقات بیماری های عفونی همینطور تصریح کرد: تنها درصد کمی از این بیماری ها (در حدود ۰.۵ تا ۲ درصد) امکان دارد با عفونت های باکتریایی همراه شوند که در چنین شرایطی احتیاج به مصرف آنتی بیوتیک وجود دارد. آموزش عمومی در این حوزه می تواند به کاهش مصرف غیرضروری آنتی بیوتیک و جلوگیری از مقاومت های دارویی کمک نماید. 1403/09/01 17:11:21 5.0 از 5 31 تگهای خبر: آب , بهداشت , بیمار , بیمارستان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی پیش دیابت چیست؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون پربحث ترین ها تولید انبوه مارک لباس و جیبیتز مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! جدیدترین ها تولید انبوه مارک لباس و جیبیتز مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی