مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید به گزارش مین فود، متخصص طب سنتی به تشریح خواص میوه هایی که به بهبود مشکلات گوارشی کمک می کنند پرداخت. مریم مقیمی متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد کسانیکه مشکلات گوارشی دارند اظهار نمود: بهترین میوه برای کسانیکه مشکلات گوارشی دارند در فصول سرد سیب پاییزی و بِه رسیده و شیرین است. سفارش می شود این افراد زیاد از مرکبات با مزاج سرد استفاده نکنند. خوردن میوه با پوست یا بدون پوست مقیمی اظهار داشت: خیلی از افراد میوه را از بازار خریداری می کنند و کمتر به میوه ارگانیک دسترسی دارند، پس سفارش می شود پوست میوه را موقع مصرف بکنند. پوست میوه دارای خواصی است اما به علت تجمع سموم در پوست آن نخوردنش برای بدن شخص بهتر است. متخصص طب سنتی عنوان کرد: اشخاصی که نمی توانند میوه خام مصرف کنند و مشکل گوارش دارند، می توانند بخارپز استفاده نمایند. اگر فردی مشکل دیابت ندارد از مربای میوه هم می تواند استفاده نماید. وی افزود: اشخاصی که مشکل گوارش دارند از آب سیب و به استفاده نمایند و یا آنرا تبدیل به رب برای صبحانه کنند. همینطور آب و رب سیب و به برای افراد دیابتی هم خوب است چونکه شیرینی آن از خود میوه گرفته شده است. مرکبات مفید برای بدن مقیمی اظهار داشت: از تمام مرکبات میتوان بهره برد اما بهترین این میوه ها مخصوصاً برای کسانیکه مشکل معده و گوارش دارند انار شیرین است که به شکل آب لمبو و جویدن پی های داخل انار سبب بهت، شدن گوارش می شود. سیب و به بخارپز، دم نوش پرتغال، لیمو شیرین هم می تواند کمک کننده سیستم ایمنی اشخاصی که مشکل معده دارند باشد. وی اذعان کرد: اشخاصی که مشکل خاصی ندارند و نرمال هستند سه چهار واحد میوه در طول روز مصرف داشته باشند اما اشخاصی که مشکلات نفخ و ترش معده دارند بسیار کم استفاده نمایند و به شکل یک چهارم آب پرتغال با کمی عسل یا زنجبیل که مصلح است مصرف کنند. اما برای کسانیکه گوارش آنها حاد شده است منع کلی مصرف مرکباتی چون پرتغال، لیموشیرین و نارنگی را دارند. توصیه طب سنتی متخصص طب سنتی اضافه کرد: بسیاری از افراد در فصول سرد گرفتار مشکلات گوارشی شامل یبوست و نفخ می شوند که ما سفارش می نماییم افراد از انجیر و آلوبخارا خیسانده شده استفاده نمایند. وی مطرح کرد: در طب سنتی اصطلاحی داریم که ماده بیماری زا در بدنی ایجاد می شود که مواد و اخلاط در آن تجمع کرده اند و علت این که کسانیکه زیاد سرما می خورند در این فصل می تواند این باشد که گرفتار یبوست هستند. اگر افراد می خواهند کمتر گرفتار بیماری شوند از یبوست پرهیز کنند. مقیمی در انتها تصریح کرد: افراد در تمامی سنین از خوردن غذاها و آبمیوه های صنعتی، غذاهای دیر هضم و سنگین چون ماکارونی، کله پاچه و حلیم استفاده نکنند یا اگر می خواهند استفاده نمایند مقدار مصرفی آن بسیار کم باشد. 1403/09/03 09:52:22 5.0 از 5 220 تگهای خبر: آب , ایمنی , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه جوانسازی صورت با لیزر ارتباط مصرف غذاهای فوق فراوری شده با چاقی شکم و ران درمان قطعی خروپف نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست پربحث ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه جوانسازی صورت با لیزر ارتباط مصرف غذاهای فوق فراوری شده با چاقی شکم و ران رشد چشم گیر تولید شیرخشک رژیمی در کشور جدیدترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه جوانسازی صورت با لیزر ارتباط مصرف غذاهای فوق فراوری شده با چاقی شکم و ران رشد چشم گیر تولید شیرخشک رژیمی در کشور درمان قطعی خروپف سفارش های مهم برای حاملگی سالم شیوع آنفلوآنزا در ژاپن بازی فودبلاگرها با سلامت مردم پولداری ما در گروی بیماری شماست بازدید وزیر بهداشت از بیست و دومین نمایشگاه بین المللی محیط زیست تغذیه مناسب راهکاری مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی