علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم به گزارش مین فود، یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در رابطه با مسمومیت بر اثر مصرف برنج پخته شده که بیرون از یخچال نگهداری شده است، توضیحاتی داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، گلبن سهراب، ضمن اشاره به این که برنج پخته بیرون یخچال به علت رطوبت فراوان شرایط بسیار مناسبی برای رشد باکتری دارد، اظهار داشت: در صورت نگهداری در دمای بالای ۵ درجه، برنج خیلی زود خراب می شود. وی ادامه داد: برنج خام می تواند حاوی اسپورهای باکتری به اسم Bacillus Cereus باشد، وقتی برنج را می پزیم این اسپورها زنده مانده و در دمای اتاق تبدیل با باکتری می شوند. سهراب ضمن اشاره به این که این باکتری ها در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد در عرض ۲۰ دقیقه ۲ برابر می شوند، افزود: در نهایت سمی تولید می شود که بعد از مصرف برنج مانده فرد گرفتار اسهال و استفراغ شدید می شود. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن اشاره به این که معمولا علامت های مسمومیت بین ۳۰ دقیقه تا ۶ ساعت پس از خوردن برنج آلوده دیده می شود، اظهار داشت: این مسمومیت غذایی را fried rice syndrome هم می گویند که معمولا بعد از ۲۴ ساعت برطرف می شود. وی افزود: برای جلوگیری از مسمومیت با برنج، باید برنج پخته شده در کمتر از دو ساعت به یخچال با دمای کمتر از پنج ۵ درجه سانتی گراد منتقل شود. سهراب به نقل از پژوهش هایی که در فدراسیون برنج آمریکا (rice federation usa) انجام شده است، تصریح کرد: برنج پخته شده را میتوان برای سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کرد. 1403/09/14 11:04:19 5.0 از 5 223 تگهای خبر: تغذیه , درمان , غذا , متخصص این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی پربحث ترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند جدیدترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظر وزارت بهداشت درباره ی تاثیر مازوت سوزی بر سلامت مردم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی