علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم به گزارش مین فود، یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در رابطه با مسمومیت بر اثر مصرف برنج پخته شده که بیرون از یخچال نگهداری شده است، توضیحاتی داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، گلبن سهراب، ضمن اشاره به این که برنج پخته بیرون یخچال به علت رطوبت فراوان شرایط بسیار مناسبی برای رشد باکتری دارد، اظهار داشت: در صورت نگهداری در دمای بالای ۵ درجه، برنج خیلی زود خراب می شود. وی ادامه داد: برنج خام می تواند حاوی اسپورهای باکتری به اسم Bacillus Cereus باشد، وقتی برنج را می پزیم این اسپورها زنده مانده و در دمای اتاق تبدیل با باکتری می شوند. سهراب ضمن اشاره به این که این باکتری ها در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد در عرض ۲۰ دقیقه ۲ برابر می شوند، افزود: در نهایت سمی تولید می شود که بعد از مصرف برنج مانده فرد گرفتار اسهال و استفراغ شدید می شود. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن اشاره به این که معمولا علامت های مسمومیت بین ۳۰ دقیقه تا ۶ ساعت پس از خوردن برنج آلوده دیده می شود، اظهار داشت: این مسمومیت غذایی را fried rice syndrome هم می گویند که معمولا بعد از ۲۴ ساعت برطرف می شود. وی افزود: برای جلوگیری از مسمومیت با برنج، باید برنج پخته شده در کمتر از دو ساعت به یخچال با دمای کمتر از پنج ۵ درجه سانتی گراد منتقل شود. سهراب به نقل از پژوهش هایی که در فدراسیون برنج آمریکا (rice federation usa) انجام شده است، تصریح کرد: برنج پخته شده را میتوان برای سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کرد. 1403/09/14 11:04:19 5.0 از 5 278 تگهای خبر: تغذیه , درمان , غذا , متخصص این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۲ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت پربحث ترین ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت ثبت 509 فوتی در جاده ها از 25 اسفند 1403 تاکنون یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران جدیدترین ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت ثبت 509 فوتی در جاده ها از 25 اسفند 1403 تاکنون یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد افزایش مبتلایان به سرطان ریه در غیرسیگاریها در جهان با این ادویه متناسب اندام می رسید با این غذاها افطار را آغاز نکنید آمریکا با یکی از بزرگترین موارد شیوع سرخک در دهه گذشته روبروست تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی