میوه ای که خطر افسردگی را کاهش می دهد به گزارش مین فود، یک مطالعه جدید پرتقال را بعنوان یکی دیگر از مواد غذایی که امکان دارد به کاهش خطر افسردگی کمک نماید، شناسایی کرده است. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، مطالعات گذشته نشان داده است که بعضی از تغییرات سبک زندگی می تواند به کاهش خطر ابتلاء به اختلال افسردگی در فرد کمک نماید، همچون برخی غذاها مانند روغن زیتون و آجیل. تخمین زده می شود که ۲۸۰ میلیون نفر در سراسر دنیا با افسردگی بالینی زندگی می کنند- یک وضعیت سلامت روان که بر خلق و خوی فرد و احساس وی تاثیر می گذارد. تعدادی از عوامل خطر افسردگی همچون سابقه خانوادگی، تغییرات هورمونی، سایر بیماری های مزمن و استرس مداوم وجود دارد. مطالعات گذشته نشان داده است که برخی تغییرات سبک زندگی می تواند به کاهش خطر ابتلاء به افسردگی در افراد کمک نماید. اینها شامل فعالیت بدنی، خواب مناسب، مدیریت استرس و خوردن یک رژیم غذایی سالم می باشد. در مورد رژیم غذایی، تحقیقات قبلی حتی نشان داده است که خوردن غذاهای سالم امکان دارد به کاهش خطر ابتلاء به افسردگی در فرد کمک نماید. یک مطالعه جدید پرتقال را بعنوان یکی دیگر از مواد غذایی که امکان دارد به کاهش خطر افسردگی کمک نماید، شناسایی کرده است. برای این مطالعه، محققان داده های بیشتر از ۳۲۰۰۰ زن میانسال را تحلیل و بررسی کردند. بین سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۷، پرسش نامه هایی به صورت دوره ای برای شرکت کنندگان در مطالعه ارسال می شد تا از آنها در مورد رژیم غذایی و وضعیت افسردگی آنها سوال شود. محققان با استفاده از نتایج توالی یابی DNA از نمونه های مدفوع که قبلاً توسط شرکت کنندگان جمع آوری شده بود، ارتباطی بین خوردن مرکبات و فراوانی ۱۵ گونه در میکروبیوم روده، همچون یک باکتری به نام Faecalibacterium prausnitzii پیدا کردند. تحقیقات گذشته نشان داده است که Faecalibacterium prausnitzii برای بدن مفید می باشد، چونکه به کاهش التهاب و پشتیبانی از سیستم ایمنی کمک می نماید. بر اساس برخی مطالعات حیوانی، این باکتری امکان دارد به بیماری های گوارشی مانند بیماری روده تحریک پذیر و همینطور چاقی و حتی دیابت نوع ۲ کمک نماید. علاوه بر این، دانشمندان مقدار کمتری از F. prausnitzii را در میکروبیوم شرکت کنندگان دچار افسردگی پیدا کردند. «راج مهتا»، محقق ارشد در دانشکده پزشکی هاروارد و نویسنده اصلی این مطالعه در بیانیه مطبوعاتی اظهار داشت: «ما دریافتیم که خوردن یک پرتقال متوسط در روز امکان دارد خطر ابتلاء به افسردگی را تا حدود ۲۰ درصد کم کند.» وی در ادامه اضافه کرد: «به نظر می رسد که این اثر مختص مرکبات است. وقتی به کل مصرف میوه یا سبزیجات افراد یا سایر میوه ها مانند سیب یا موز نگاه می نماییم، هیچ رابطه ای بین مصرف آنها و خطر ابتلاء به افسردگی مشاهده نکردیم.» محققان اعتقاد دارند F. prausnitzii امکان دارد با تاثیر بر سطوح انتقال دهنده های عصبی سروتونین و دوپامین از راه یک مسیر متابولیک به نام مسیر چرخه I S-adenosyl-L-methionine در افسردگی نقش داشته باشد. این مسیر نقش زیادی در تولید انتقال دهنده های عصبی دارد. مهتا اظهار داشت: «این انتقال دهنده های عصبی نحوه عبور غذا از دستگاه گوارش را تنظیم می کنند، اما همینطور می توانند به مغز بروند، جایی که خلق و خو را بهبود می بخشد». منبع: مین فود 1403/12/30 19:10:37 5.0 از 5 59 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد با این ادویه متناسب اندام می رسید با این غذاها افطار را آغاز نکنید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت پربحث ترین ها یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد افزایش مبتلایان به سرطان ریه در غیرسیگاریها در جهان جدیدترین ها یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد افزایش مبتلایان به سرطان ریه در غیرسیگاریها در جهان با این ادویه متناسب اندام می رسید با این غذاها افطار را آغاز نکنید آمریکا با یکی از بزرگترین موارد شیوع سرخک در دهه گذشته روبروست شاه کلید رفع مشکلات گوارشی میوه ای که خطر افسردگی را کاهش می دهد بایدها و نبایدهای روزه داری در دوران حاملگی و شیردهی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی