بایدها و نبایدهای خورد و خوراك بهاری یك متخصص طب سنتی مطرح كرد؛ مین فود: یك متخصص طب سنتی اظهار داشت: در سفرهای نوروزی و بهاری حتما زنجفیل و آویشن را به همراه داشته باشید.در این فصل اعتدال غذایی بهم می خورد و مصرف زنجفیل می تواند از تهوع و مشكلات گوارشی جلوگیری كند. دكتر سمانه سادات اكبری مقونی در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه كرد: در فصل بهار شیوع آلرژی فصلی را داریم كه دلیل آن گرده افشانی ها و تغییر مزاج از سرد به گرم است. مزاج فصل بهار گرم و تَر است؛ ما در طول زمستان مزاجی سرد را داریم و با تغییر فصل مزاجمان هم تغییر می كند و بدن ما حالتی سفت تر پیدا می كند. وی ادامه داد: رطوبت فصل بهار سبب جوش زدن و گاها به وجود آمدن دومل در بدن می گردد به همین سبب می بایست رژیم غذایی مان را طوری انتخاب نماییم كه با این شرایط سازگار باشد. این متخصص طب سنتی اظهار نمود: هر چه به فصل گرما نزدیك می شویم باید از غذاهای چرب و سنگین فاصله بگیریم و غذاهای سبك مصرف نماییم. ورودی بدن را باید كم نماییم، در واقع می بایست در این فصل از پرخوری پرهیز نماییم. ممكن است در فصل های دیگر هم پرخوری نماییم و مشكلی برایمان تولید نشود اما در این فصل پرخوری بسیار صدمه زننده است. اكبری اظهار داشت: باید شرایط بدن را طوری فراهم نماییم كه به سمت غذاهای آبكی میل پیدا نماییم. سفارش میكنم در فصل بهار سوپ انواع جوانه را حتما مصرف كنید. غذاهای سبكی نظیر كوكوی یونجه را هم می توان مصرف كرد. علی رغم اینكه گیاه یونجه تا حدودی طبیعت گرم دارد؛ اما به علت تازه بودن جوانه های آن در فصل بهار، خوردن آن بسیار مفید خواهد بود. این متخصص طب سنتی اظهار داشت: در سفرهای نوروزی و بهاری حتما زنجفیل و آویشن را به همراه داشته باشند. در سفرهای بهار اعتدال غذایی بهم می خورد و مصرف زنجفیل می تواند از تهوع و مشكلات گوارشی جلوگیری كند. اكبری سفارش كرد: در سفر از خوردن غذاهای گرم به شدت پرهیز كنید و همینطور مصرف آجیل و تنقلات خویش را به حداقل برسانید. وی در آخر خاطرنشان كرد: همه افراد می بایست در این فصل خوردن پسته را به حداقل برسانند و در عوض می توانند بادام بیشتری مصرف كنند و حتی در سفر هم هم به همراه داشته باشند. 1397/01/14 14:03:58 5.0 از 5 5622 تگهای خبر: غذا , گوارش این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سبدفروشی مکمل همراه دارو قابل قبول نیست رشد چشم گیر تولید شیرخشک رژیمی در کشور علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی پربحث ترین ها معرفی بهترین خودروهای چینی در بازار ایران فشار خون را با سفارش های طب ایرانی کنترل کنید کاهش خطر بیماری های قلبی با روشی ساده نقش حفاظتی چای و قهوه در مقابل سرطان ها جدیدترین ها معرفی بهترین خودروهای چینی در بازار ایران فشار خون را با سفارش های طب ایرانی کنترل کنید کاهش خطر بیماری های قلبی با روشی ساده نقش حفاظتی چای و قهوه در مقابل سرطان ها فروشگاه اینترنتی هدایای تبلیغاتی سنا در تبریز افتتاح مرکز جامع سرطان آیت الله هاشمی رفسنجانی بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران حاملگی ویروس جدید چینی چیست و آیا در ایران هم هست؟ ویدیو، فاضلاب بلای جان کارون نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی