به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعه جدید شامل داده های بدست آمده از چندین هزار نفر در سوئد بود. یافته ها نشان داد مصرف نمك با افزایش ۶۵ درصدی ریسك ابتلا به دیابت نوع۲ به ازای مصرف هر ۲.۵ گرم نمك اضافی در روز (تا حدودی كمتر از نصف قاشق چایخوری) مرتبط بود.
پژوهشگران موسسه كارولینسكا سوئد به سرپرستی بهاره رسولی دریافتند افراد دارای بالاترین میزان مصرف نمك (حدود ۱.۲۵ قاشق چایخوری یا بیشتر) ۷۲ درصد بیشتر از افراد دارای كمترین میزان مصرف نمك در معرض ابتلا به دیابت قرار داشتند.
به گفته محققان، افزایش مصرف نمك ممكن است موجب بروز مقاومت انسولین و در نتیجه دیابت نوع۲ شود. از سوی دیگر ممكن است مصرف نمك با افزایش وزن همراه باشد.
مصرف بالای نمك با افزایش قابل توجه ریسك ابتلا به دیابت نوع۱ كه یك بیماری نهفته خودایمنی است و به آهستگی پیشرفت می كند، نیز مرتبط است.