تاثیر ویتامین D در پیشگیری از سرطان سینه یافته جدید مطالعاتی؛ مین فود: به قول محققان، رژیم غذایی سرشار از ویتامین D باعث كاهش خطر سرطان سینه می گردد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه كالیفرنیا دریافتند وجود میزان بالاتر ویتامین D با كاهش خطر سرطان سینه مرتبط می باشد. محققان در این مطالعه، داده های دو آزمایش بالینی متشكل از ۳۳۲۵ شركت كننده و یك مطالعه پیشرفته شامل ۱۷۱۳ شركت كننده را برای بررسی رابطه بین خطر سرطان سینه در زنان و غلظت ویتامین D موجود در خون بررسی كردند. تمامی زنان ۵۵ سال به بالا بودند. داده ها مربوط به سال های ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۷ بود. شركت كنندگان در ابتدای مطالعه فاقد بیماری سرطان بودند و به طورمیانگین به مدت ۴ سال تحت نظر بودند. میزان ویتامین D خون این زنان در طول مدت مطالعه اندازه گیری شد. در طول مدت مطالعات، ۷۷ نمونه جدید مبتلا شدن به سرطان سینه تشخیص داده شد. «سدریك گارلند»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم شركت كنندگان دارای میزان ویتامین D بالاتر از ۶۰ ng/ml در خون شان در مقایسه با افراد دارای ویتامین D كمتر از ۲۰ ng/ml، یك پنجم كمتر در معرض مبتلا شدن به سرطان سینه بودند.» به گفته محققان، هرچقدر میزان ویتامین D خون بیشتر باشد، خطر سرطان سینه بیشتر كاسته می شود. 1397/04/09 22:14:48 5.0 از 5 5321 تگهای خبر: سرطان , غذا , ویتامین این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مصرف کافی منیزیم، آلزایمر را از شما دور می کند ماجرای فروش پنیرهای لاکچری با شیر الاغ پاستیل فله ای مورد تأیید سازمان غذا و دارو نیست صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه پربیننده ترین ها نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم پربحث ترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده جدیدترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده رجوع ی ۲۳۷ اهداکننده به انتقال خون اصفهان در ۲۸ صفر کدام رژیم غذایی احتمال مبتلا شدن به کووید ۱۹ را کاهش می دهد FDA آمریکا به دنبال کاهش بیشتر میزان نمک در غذا در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم مبتلایان به میگرن این نوع پنیر را مصرف نکنند هیچ موردی از آبله میمونی در کشور تایید نشده است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی