تاثیر ویتامین D در پیشگیری از سرطان سینه یافته جدید مطالعاتی؛ مین فود: به قول محققان، رژیم غذایی سرشار از ویتامین D باعث كاهش خطر سرطان سینه می گردد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه كالیفرنیا دریافتند وجود میزان بالاتر ویتامین D با كاهش خطر سرطان سینه مرتبط می باشد. محققان در این مطالعه، داده های دو آزمایش بالینی متشكل از ۳۳۲۵ شركت كننده و یك مطالعه پیشرفته شامل ۱۷۱۳ شركت كننده را برای بررسی رابطه بین خطر سرطان سینه در زنان و غلظت ویتامین D موجود در خون بررسی كردند. تمامی زنان ۵۵ سال به بالا بودند. داده ها مربوط به سال های ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۷ بود. شركت كنندگان در ابتدای مطالعه فاقد بیماری سرطان بودند و به طورمیانگین به مدت ۴ سال تحت نظر بودند. میزان ویتامین D خون این زنان در طول مدت مطالعه اندازه گیری شد. در طول مدت مطالعات، ۷۷ نمونه جدید مبتلا شدن به سرطان سینه تشخیص داده شد. «سدریك گارلند»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم شركت كنندگان دارای میزان ویتامین D بالاتر از ۶۰ ng/ml در خون شان در مقایسه با افراد دارای ویتامین D كمتر از ۲۰ ng/ml، یك پنجم كمتر در معرض مبتلا شدن به سرطان سینه بودند.» به گفته محققان، هرچقدر میزان ویتامین D خون بیشتر باشد، خطر سرطان سینه بیشتر كاسته می شود. 1397/04/09 22:14:48 5.0 از 5 5378 تگهای خبر: سرطان , غذا , ویتامین این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار خصوصیت روغن های خوراکی و سرخ کردنی بهبود سلامت چشم ها در 6 هفته نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون پربحث ترین ها تولید انبوه مارک لباس و جیبیتز مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! جدیدترین ها تولید انبوه مارک لباس و جیبیتز مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی