افزایش میزان قندخون باعث بهبود حافظه سالمندان می گردد یافته محققان انگلیسی؛ مین فود: طبق نتایج یك تحقیق جدید، افزایش میزان قندخون باعث بهبود حافظه و عملكرد در افراد مسن شده و حس شادی بیشتری در آنها بوجود می آورد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه وارویك بریتانیا دریافتند قند باعث بهبود حافظه در افراد مسن می گردد و انگیزه بیشتری به آنها برای انجام فعالیت های دشوار می بخشد. محققان در این مطالعه، به افراد جوان (۱۸ تا ۲۷ سال) و افراد مسن (۶۵ تا ۸۲ سال) نوشیدنی حاوی مقدار كمی گلوكز داده و از آنها خواستند مهارت های گوناگون حافظه را انجام دهند. به سایر شركت كنندگان دارونما، نوشیدنی حاوی شیرین كننده های مصنوعی، داده شد. سپس آنها میزان مشاركت افراد را در مهارت های انجام شده، امتیازشان در زمینه حافظه، خلق و خو، و درك شان از تلاش را ارزیابی كردند. آنها دریافتند افزایش انرژی با استفاده از نوشیدنی گلوكز در مقایسه با نوشیدنی حاوی شیرینی مصنوعی، هم به افراد جوان و هم به سالمندان برای تلاش بیشتر كمك كرد. البته در افراد جوان گروه نوشیدنی گلوكز، بهبودی در خلق و خو یا عملكرد حافظه شان مشاهده نشد. اما در مقایسه با گروه قند مصنوعی، در افراد مسنی كه نوشیدنی گلوكز مصرف كردند حافظه به شكل قابل توجهی بهبود یافته و خلق و خو مثبت تری داشتند. محققان این مطالعه به این نتیجه رسیدند كه قابلیت دسترسی كوتاه مدت به انرژی به شكل افزایش میزان قندخون می تواند فاكتور مهمی در تولید انگیزه در افراد مسن برای انجام یك كار با بالاترین توانایی باشد. 1397/05/01 14:35:34 5.0 از 5 5000 تگهای خبر: شیر , نوشیدنی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط توزیع مستمر شیرخشک در بازار درمان سرماخوردگی با یک روش ساده سه میلیون قوطی شیرخشک در مهر ماه توزیع شد ماجرای فروش پنیرهای لاکچری با شیر الاغ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون پربحث ترین ها سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار جدیدترین ها سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی