به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان چینی می گویند افرادی كه غذاهای تند مصرف نمی كنند احیانا به طورمیانگین ۱۳. ۴ گرم نمك در روز مصرف می كنند. درحالیكه میانگین مصرف روزانه نمك برای افراد مصرف كننده غذاهای تند تنها ۱۰. ۳ گرم است.
نتایج نشان داد فشارخون سیستولیك (عدد بالا) برای افراد عاشق غذاهای تند در مقایسه با افراد دارای كمترین تمایل به غذاهای تند و فلفلی، ۸ mmHg پایین تر بود. فشارخون دیاستولیك (عدد پایین) برای گروه عاشق غذاهای تند ۵ mmHg پایین تر بود.
دكتر ژیمینگ ژو، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پزشكی ارتش چین، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان داده است لذت بردن از طعم تند فلفل شیوه موثری برای كاهش مصرف نمك و فشارخون است و ارتباطی با نوع و میزان غذا ندارد. »
محققان در این مطالعه از تكنیك های تصویربرداری برای بررسی دو منطقه مغز شركت كنندگان، یعنی اینسولا و قشر اوربیتوفرنتال مغز كه در درك طعم شوری نقش دارند، استفاده كردند.
آنها دریافتند مناطق تحریك شده بواسطه نمك و فلفل باهم همپوشانی دارند و فلفل باعث افزایش فعالیت مغز در مناطق فعال شده با استفاده از نمك می گردد. به قول محققان، این افزایش فعالیت مغز باعث حساسیت بیشتر افراد به نمك شده و بدین ترتیب آنها می توانند از غذای بدون نمك هم لذت ببرند.