مصرف ۳ عدد تخم مرغ در هفته، خطر مرگ زودرس را زیاد می كند مطالعات نشان می دهد به گزارش مین فود برپایه مطالعات انجام شده، مصرف سه یا چهار عدد تخم مرغ در هفته، خطر مبتلا شدن به مرگ زودرس و بیماری های قلبی را زیاد می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از سی ان ان، مطالعات اخیر نشان می دهد، كسانی كه در هفته سه یا چهار عدد تخم مرغ مصرف می كنند، خطر ابتلاء به بیماری های قلبی و مرگ زودرس در آنها نسبت به كسانی كه كم تر استفاده می نمایند، بیشتر است.پژوهشگران آمریكایی طی یك دوره ۶ ماهه، با بررسی ۲۹ هزار نفر از افرادی كه در هفته سه یا چهار تخم مرغ مصرف می كردند شمار افرادی كه به این علت گرفتار عارضه های مختلف شده اند را منتشر نمودند.بر این اساس، ۵ هزار و ۴۰۰ نفر گرفتار حوادث قلبی و عروقی، بیشتر از هزار و ۳۰۰ نفر سكته مغزی، نزدیك به هزار و ۹۰۰ نفر به نارسایی قلبی و بیشتر از ۶ هزار نفر بر اثر علل مختلف جان خویش را از دست داده اند.یافته نشان می دهد، مصرف روزانه نصف یك تخم مرغ، ۱.۱ درصد خطر بیمارهای مربوط به كلسترول و ۱.۹ درصد خطر مرگ زودرس را زیاد می كند.به علاوه مصرف روزانه ۳۰۰ میلی گرم كلسترول كه زرده تخم مرغ یكی از اصلی ترین منابع آن است، احتمال ابتلاء به بیمارهای قلبی را ۳.۲ درصد و احتمال مرگ زودرس را ۴.۴ درصد بالا می برد.البته به قول محققان تخم مرغ یك منبع غذایی مغذی و ضروری برای بدن است و نباید از مصرف آن غافل شد و تنها باید در مصرف آن تعادل را رعایت كرد. 1397/12/28 00:16:51 5.0 از 5 4948 تگهای خبر: بیمار , بیماری , غذا , كلسترول این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون پربحث ترین ها سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار جدیدترین ها سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی