شكلات تلخ علایم افسردگی را می كاهد نتایج مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: نتایج مطالعه اخیر نشان داده است مصرف شكلات تلخ تاثیر مثبت بر خلق و خو و تسكین علایم افسردگی دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه لندن برای نخستین بار به بررسی ارتباط افسردگی با نوع شكلات مصرفی پرداختند. پژوهشگران در این مطالعه داده های 13، 626 فرد بزرگسال را بررسی كردند. مصرف شكلات و علایم افسردگی شركت كنندگان بر طبق پرسشنامه تكمیلی توسط آنان بررسی گردید. پس از بررسی سایر فاكتورها نظیر قد، وزن، وضعیت تاهل، سیگار كشیدن، درآمد، فعالیت فیزیكی، و مشكلات مزمن سلامت، مشخص شد افرادی كه در دوره 24 ساعتی، هر نوع شكلات تلخ مصرف كرده بودند 70 درصد كمتر علایم افسردگی را گزارش داده بودند. همین طور كسانی كه زیاد شكلات مصرف می كردند (هر نوع شكلات و نه فقط شكلات تلخ) كمتر علایم افسردگی را گزارش كرده بودند. طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، بیشتر از 300 میلیون در جهان مبتلا به افسردگی هستند و این بیماری، علت اصلی ناتوانی در جهان است. شكلات دارای خواص تقویت كننده خلق و خو است و مكانیسم های زیادی در مورد رابطه بین مصرف شكلات و بهبود خلق و خو مطرح گردیده است. شكلات تلخ دارای میزان بالا فلاوونوئیدهاست؛ آنتی اكسیدان های كه سبب بهبود التهاب می شوند. مطالعات نشان می دهد التهاب در شروع افسردگی نقش دارد. منبع: مین فود 1398/06/02 13:45:51 5.0 از 5 4951 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , تسكین این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور جدیدترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی