كرونا چگونه از موادغذایی منتقل می شود رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای كشور مطرح كرد؛ به گزارش مین فود رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، اظهار داشت: تحقیقات نشان داده است که منجمد کردن مواد غذایی، راه از بین بردن کرونا نیست. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سید امیر محمد مرتضویان، با اعلان اینکه مواد غذایی به دو طریق ممکنست موجب انتقال آلودگی شوند، اضافه کرد: مواد غذایی ممکنست خاستگاه آلودگی باشند و یا اینکه گرفتار آلودگی ثانویه شده باشند. وی با اشاره به نتایج تحقیقات انجام شده در این انستیتو درباره ماندگاری کرونا در شیر، اظهار داشت: نتایج تحقیقات انستیتو نشان داده است که حرارت ۷۵ درجه سلسیوس در ۱۵ ثانیه به شیر، در از بین بردن ویروس کرونا در شیر پرچرب ناتوان است. مرتضویان با اعلان اینکه در فرآورده های سنتی بسیار محتمل است که کرونا انتقال یابد، سفارش کرد شیر سنتی در منزل حتما به دمای نزدیک به جوش رسانده شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با اعلان اینکه احتمال انتقال کرونا در بستنی های پاستوریزه بسیار کمتر از بستنی های سنتی است، اشاره کرد: تحقیقات نشان داده که انجماد راه از بین بردن کرونا نیست. مرتضویان با اعلان اینکه کرونا در فرآورده های اسیدی مانند دوغ و آب میوه ها نیز دوام دارد، اظهار داشت: اگر دوغ و یا آبمیوه به کرونا آلوده شود، این ویروس بعد از یک ماه باقی ماندن در ماده غذایی باز هم نابود نمی گردد. وی درباره آلودگی فرآورده های گوشتی به کرونا، گفت: گرم کردن فرآورده هایی مانند همبرگر و سوسیس سبب از بین رفتن ویروس کرونا می شود. مرتضویان با هشدار نسبت به احتمال آلودگی نان در نانوایی ها، سفارش کرد پس از آوردن نان به منزل، پیش از مصرف داخل مایکروویو و یا فر قرار گرفته و تا دمای ۸۰ درجه داغ شود. وی اضافه کرد: آجیل را نیز می توان پیش از مصرف با قرار دادن در معرض حرارت از آلودگی های احتمالی پاک کرد، اما متأسفانه فرآورده های قنادی را نمی توان حرارت داد بنا بر این احتمال سرایت کرونا بوسیله آن وجود دارد. مرتضویان با تاکید بر اینکه غذا خصوصاً غذاهای غیر صنعتی و کارخانه ای می تواند عامل سرایت کرونا باشد، سفارش کرد که غذای رستوران ها نیز در منزل پیش از مصرف داغ شوند. وی با اعلان اینکه انتقال کرونا بوسیله مدفوع نیز ثابت شده است، اضافه کرد: در هیچ جای دنیا این فرضیه مطرح نشده است که غذا می تواند خاستگاه کرونا باشد، اما از نظر ما این امکان محتمل است و این مسئله نیازمند تحقیق است. منبع: مین فود 1399/11/13 23:33:04 0.0 از 5 1574 تگهای خبر: آب , تغذیه , رستوران , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! جدیدترین ها مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی