به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان مركز پزشكی بث داكونس با استفاده از روش تصویربرداری «رزونانس مغناطیسی عملكردی» به بررسی این مسئله پرداختند كه آیا مصرف كوتاه مدت گردو می تواند كنترل عصبی اشتها را كاهش دهد.
در این مطالعه به ۱۰ بیمار به مدت ۵ روز گردو یا دارونما داده شد. محققان با استفاده از مقیاس های آنالوگ بصری دریافتند مصرف گردو با كاهش حس گرسنگی و اشتها مرتبط بود.
همچنین با مصرف گردو فعالیت اینسولا راست در برابر نشانه های غذایی بسیار مطلوب افزایش یافت.
به گفته محققان، این یافته ها از نقش اینسولا در بهبود كنترل شناختی برانتخاب غذا همراه با مكمل گردو در رژیم غذایی حمایت می كند.
از اینرو افزایش فعالیت اینسولا ممكن است نشان دهنده افزایش كنترل مهاركننده ها نسبت به نشانه های غذایی مطلوب باشد و در عوض منجر به مصرف كمتر غذاهای با كالری بالا یا چربی بالا شود. بدین ترتیب شاهد بهبود پارامترهای متابولیكی خواهیم بود.
به گفته محققان، مصرف گردو می تواند با تاثیر بر میزان اینسولا موجب تغییر مصرف غذا در شركت كنندگان چاق شود.
اینسولا مغز در زمینه آگاهی و همچنین در اعمال متفاوت و مرتبط به هیجانات و یا تنظیم همئوستازی بدن فعالیت دارد. این اعمال شامل ادراك، كنترل حركت، خودآگاهی، عملكرد شناختی و همچنین تجربه بین فردی هستند.