کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط می باشد

محققان استرالیایی می گویند؛

کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط می باشد به گزارش مین فود، محققان به رابطه بین کمبود ویتامین D و افزایش ریسک مرگ و میر پی بردند.



به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، حدود ۱ میلیارد نفر در سرتاسر جهان کمبود ویتامین D دارند.
محققان دانشگاه استرالیای جنوبی یک رابطه علت و معلولی بین کمبود ویتامین D و افزایش ریسک مرگ و میر پیدا کرده اند.
دانشمندان همینطور دریافتند که اگر سطح ویتامین D در محدوده کمبود باشد، خطر مرگ و میر ناشی از هر علتی در افراد تا ۲۵ درصد افزایش خواهد یافت.
ویتامین D یک ماده مغذی ضروری برای سلامتی است و نقش مهمی در موارد زیر دارد:
• حفاظت از استخوان ها در مقابل پوکی استخوان
• پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن
• کمک به رشد سلولی
• ارتقا سلامت عضلات
بدن به صورت طبیعی ویتامین D را از قرار گرفتن در معرض نور خورشید تولید می کند و ویتامین D را از غذاهای سرشار از مواد مغذی دریافت می کند، از جمله:
آب میوه های غنی شده با ویتامین D، لبنیات و محصولات لبنی
• روغن کبد ماهی کاد
• ماهی های چرب، همچون سالمون، تن و ماهی خال مخالی
• جگر گاو
• زرده تخم مرغ
مقدار سفارش شده روزانه ویتامین D به سن فرد بستگی دارد. از ۱ تا ۷۰ سالگی، فرد باید روزانه ۱۵ میکروگرم ویتامین D دریافت کند. این مقدار برای بزرگسالان ۷۱ سال و بالاتر به ۲۰ میکروگرم افزایش خواهد یافت.
محققان در این مطالعه، در یک بازه زمانی ۱۴ ساله دریافتند که خطر مرگ افراد با افزایش سطح ویتامین D به میزان قابل توجهی کاسته می شود.

1401/08/11
10:13:32
5.0 از 5
505
تگهای خبر: آب , ایمنی , تخم مرغ , سلامت
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است