کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط می باشد محققان استرالیایی می گویند؛ به گزارش مین فود، محققان به رابطه بین کمبود ویتامین D و افزایش ریسک مرگ و میر پی بردند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، حدود ۱ میلیارد نفر در سرتاسر جهان کمبود ویتامین D دارند. محققان دانشگاه استرالیای جنوبی یک رابطه علت و معلولی بین کمبود ویتامین D و افزایش ریسک مرگ و میر پیدا کرده اند. دانشمندان همینطور دریافتند که اگر سطح ویتامین D در محدوده کمبود باشد، خطر مرگ و میر ناشی از هر علتی در افراد تا ۲۵ درصد افزایش خواهد یافت. ویتامین D یک ماده مغذی ضروری برای سلامتی است و نقش مهمی در موارد زیر دارد: • حفاظت از استخوان ها در مقابل پوکی استخوان • پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن • کمک به رشد سلولی • ارتقا سلامت عضلات بدن به صورت طبیعی ویتامین D را از قرار گرفتن در معرض نور خورشید تولید می کند و ویتامین D را از غذاهای سرشار از مواد مغذی دریافت می کند، از جمله: • آب میوه های غنی شده با ویتامین D، لبنیات و محصولات لبنی • روغن کبد ماهی کاد • ماهی های چرب، همچون سالمون، تن و ماهی خال مخالی • جگر گاو • زرده تخم مرغ مقدار سفارش شده روزانه ویتامین D به سن فرد بستگی دارد. از ۱ تا ۷۰ سالگی، فرد باید روزانه ۱۵ میکروگرم ویتامین D دریافت کند. این مقدار برای بزرگسالان ۷۱ سال و بالاتر به ۲۰ میکروگرم افزایش خواهد یافت. محققان در این مطالعه، در یک بازه زمانی ۱۴ ساله دریافتند که خطر مرگ افراد با افزایش سطح ویتامین D به میزان قابل توجهی کاسته می شود. 1401/08/11 10:13:32 5.0 از 5 491 تگهای خبر: آب , ایمنی , تخم مرغ , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ جدیدترین ها ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته تعمیر جاروبرقی تخصصی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی