شیرین کننده مصنوعی آسپارتام با اضطراب مرتبط می باشد محققان پی بردند؛ مین فود: نتایج یک پژوهش نشان داد که مصرف آسپارتام، یک شیرین کننده مصنوعی رایج، ممکنست منجر به بروز رفتارهای اضطرابی شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، یک مطالعه جدید نشان میدهد که مصرف آسپارتام، یک شیرین کننده مصنوعی که به صورت گسترده مورد استفاده قرار می گیرد، رفتاری شبیه به اضطراب، همراه با تغییرات اپی ژنتیکی در آمیگدال، در موش ها به وجود می آورد. این تغییرات تا دو نسل بعد ادامه داشت. آسپارتام یک شیرین کننده مصنوعی پرمصرف است که در هزاران نوشیدنی و محصولات غذایی در سراسر جهان یافت می شود. تحقیقات زیادی، ایمنی و اثرات آنرا بررسی نموده اند. مطالعه جدید پژوهشگران دانشگاه ایالتی فلوریدا به بررسی تأثیر بالقوه آسپارتام بر اضطراب می پردازد. محققان دریافتند موش هایی که آسپارتام مصرف کردند، بعد از آن رفتاری شبیه به اضطراب از خود نشان دادند و تغییراتی در بیان ژن ها در آمیگدال بوجود آمد. آمیگدال قسمتی از مغز است که با تنظیم اضطراب و ترس مرتبط می باشد. پژوهشگران دریافتند که داروی دیازپام می تواند با موفقیت اضطراب را کم کند. این مطالعه همین طور نشان داد که تغییرات در آمیگدال تا دو نسل بعدی بوسیله مردان ادامه داشت، و همین طور اثربخشی دیازپام در تسکین اضطراب ادامه داشت. منبع: minfood.ir 1401/10/24 14:59:18 5.0 از 5 468 تگهای خبر: ایمنی , تسكین , دارو , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون سبدفروشی مکمل همراه دارو قابل قبول نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی پربحث ترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند جدیدترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظر وزارت بهداشت درباره ی تاثیر مازوت سوزی بر سلامت مردم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی