9 خوراکی که نباید بامداد ها بخورید به گزارش مین فود، صبحانه یکی از مهم ترین وعده های غذایی است اما برخی افراد آنگونه که باید آنرا جدی نمی گیرند و به دنبال همین عدم اهمیت یا به صورت کلی از مصرف آن خودداری می کنند و یا با مواد غذایی نامناسب از آن گذر می کنند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، تحقیقات نشان می دهد خوردن صبحانه باعث افزایش توانایی حل مسئله و تمرکز بیشتر در فرد می شود. البته این به معنای آن نیست که روز خویش را باید با غذاهای پر شده از قند، چربی و کربوهیدرات آغاز کنید. بنابراعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، در اینجا بدترین انتخابهای غذایی که باید از خوردن آنها در وعده بامداد پرهیز کنید، معرفی شده اند. _ غلات بدون سبوس: این نوع غلات دارای کربوهیدرات و قند فراوان است؛ در حالیکه فیبر کمی دارد و سبب افزایش ناگهانی قند خون و افت ناگهانی آن می شود. سفارش به انتخاب غلات صبحانه حاوی سبوس است که حداقل ۳ گرم فیبر در هر وعده داشته باشد. شما می توانید فیبر اضافه را از راه مصرف توت ها، جوانه گندم، دانه کتان یا بادام خرد شده در وعده صبحانه به دست آورید. _ غلات شیرین شده: سازمان غذا و داروی آمریکا متذکر شده است که رنگ های مواد غذایی مورد استفاده در این غلات در کودکان منجر به بیش فعالی می شود. این نوع مواد غذایی همینطور با شیرین کننده های مصنوعی و طعم دهنده هایی که می تواند سبب چاقی شود، بسته بندی شده است. اگر شما ترجیح می دهید که این نوع غلات را برای صبحانه بخورید، تلاش کنید که آنها را با فیبر بالا و قند کم امتحان نمایید و یا اینکه به آنها ترکیبات پروتئین و چربی های سالم بیفزایید. _ ماست بدون چربی: مصرف تنها یک فنجان ماست بدون چربی در هنگام بامداد سبب احساس گرسنگی در اواسط روز می شود. بسته به سطح فعالیت بدنی و وزن، هر فردی باید حداقل ۲۵۰ تا ۵۰۰ کالری در هنگام بامداد دریافت کند. ازاین رو می توانید از مصرف ماست بدون چربی به تنهایی اجتناب کرده و به آن بلغور جو که یک وعده غذایی کامل تر است و به انرژی شما اضافه می کند، بیفزایید. _ یک لیوان آب میوه: بعضی از افراد قادر به هضم قند موجود در میوه و سبزیجات نیستند و زمانی که این قندها به صورت مایع نوشیده می شوند با سرعت بیشتری به روده می رسند. این قندها که فودمپ نامیده می شوند، کربوهیدارت های کوچکی هستند که در بعضی از مواد غذایی وجود دارند و سبب بروز علایم گوارشی مانند نفخ، درد معده، اسهال و یبوست می شوند. بعلاوه هیچ دلیل منطقی یا سندی وجود ندارد که نشان دهد مایع کردن میوه و سبزیجات از خوردن جامد آنها بهتر است. _ قهوه شیرین: یکی از انتخاب های محبوب در بین افرادی که میل به خوردن صبحانه کامل ندارند، قهوه است. اما خیلی از افزودنی ها به قهوه همچون کربوهیدرات و قند، تنها به میزان کالری دریافتی می افزاید و بدون فیبر و پروتئین است. این نوع قهوه باآنکه انرژی شما را موقتاً بالا می برد، اما به همان میزان هم می تواند آنرا سرکوب کند. _ دونات: به خاطر داشته باشید که دونات ها مملو از قندهای تصفیه شده، چربی های ترانس، روغن هیدروژنه و آرد سفید فرآوری شده اند و فایده تغذیه ای ندارند. _ نان شیرینی حلقوی: از نشاسته سفید و نان شیرینی حلقوی اجتناب کنید؛ چون که این نوع شیرینی ها با آرد گندم تصفیه شده که حاوی هیچ مواد مغذی و فیبر نیستند، درست می شوند. اغلب شیرینی ها هم اکنون حاوی مقادیر بالایی از قند و سرشار از پنیر خامه ای و کره و چربی های اشباع شده هستند و منجر به افزایش قند و سطوح انسولین در بدن می شوند. _ بیکن و سوسیس: گوشت های فراوری شده مضرترین نوع گوشت هستند و متخصصان دانشگاه هاروارد اعلام نموده اند که هر ۱.۸ اونس گوشت فراوری شده، خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی را تا ۴۲ درصد بالا می برد. بعلاوه سدیم بیش از اندازه موجود در این گوشت ها می تواند سبب یک افزایش ناگهانی در فشار خون شود و آن همینطور امکان دارد احتمال سکته مغزی در افراد مبتلا به فشار خون بالا را افزایش دهد. _ پن کیک: پن کیک ها مواد غذایی محبوبی برای صبحانه محسوب می شوند و امروزه با مخلوط های آماده در فروشگاه ها موجود هستند که حتی راحتتر درست می شوند. پن کیک ها غنی از کربوهیدرات ها هستند که بطور حتم معده شما را پر می کند، اما به سرعت هم میل به خوردن غذا را به دلیل گرسنگی زودرس تشدید می کند. بعلاوه انتخاب چاشنی های روی غذا، مانند شربت، پودر شکر و... منجر به چاقی و اضافه وزن می شود. منبع: مین فود 1401/11/20 12:47:05 5.0 از 5 460 تگهای خبر: آب , اضافه وزن , بسته بندی , بهداشت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور جدیدترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی