عدم مصرف گوشت ممکن است از خروپف جلوگیری کند مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: یک مطالعه جدید نشان میدهد که رژیم غذایی افراد می تواند بر خطر اختلال خواب موسوم به آپنه انسدادی خواب تأثیر بگذارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، برمبنای یافته های پخش شده، افرادی که رژیم غذایی سالم مبتنی بر مواد گیاهی و سرشار از سبزیجات، میوه ها، غلات کامل و آجیل دارند، کمتر گرفتار آپنه خواب می شوند. از سوی دیگر، افرادی که بیشتر گوشت می خورند یا رژیم های گیاهی ناسالم سرشار از قند، کربوهیدرات و نمک دارند بیشتر در معرض خطر آپنه خواب هستند. «یوهانس ملاکو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه فلیندرز در آدلاید استرالیا، اظهار داشت: «این نتایج اهمیت کیفیت رژیم غذایی را در مدیریت خطر آپنه انسدادی خواب نشان میدهد.» محققان توضیح دادند، افراد مبتلا به آپنه خواب اغلب با صدای بلند خروپف می کنند و تنفس آنها در طول شب متوقف می شود و موجب بیداری کوتاه مدت می شود. به گفته پژوهشگران، آپنه خواب می تواند خطر ابتلاء به فشار خون بالا، سکته مغزی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را در افراد افزایش دهد. برای این مطالعه، پژوهشگران پاسخ های بیش از ۱۴۰۰۰ شرکت کننده را در یک نظرسنجی منظم در ایالات متحده در مورد سلامت و تغذیه تحلیل و بررسی کرد. احتمال ابتلاء به آپنه خواب در افرادی که رژیم غذایی شأن عمدتا گیاهی بود، در مقایسه با افرادی که کمترین مقدار غذاهای گیاهی را در رژیم غذایی خود داشتند، ۱۹ درصد کمتر بود. با این حال، نتایج نشان داد افرادی که رژیم غذایی سرشار از غذاهای گیاهی ناسالم مصرف می کردند نسبت به افرادی که از غلات تصفیه شده، سیب زمینی، نوشیدنی های شیرین، شیرینی ها، دسرها و غذاهای شور استفاده نمی کردند، ۲۲ درصد بیشتر در معرض خطر بودند. محققان خاطرنشان کردند که رژیم غذایی گیاهی برای کاهش خطر آپنه خواب در مردان مؤثرتر عمل می کند. در عین حال، یک رژیم غذایی گیاهی ناسالم موجب افزایش بیشتر خطر آپنه خواب در زنان شد. ملاکو اظهار داشت: «توجه به این تفاوت های جنسیتی مهم می باشد، برای اینکه این تفاوت ها بر نیاز به مداخلات غذایی شخصی برای افراد مبتلا به آپنه خواب تاکید می کند.» ملاکو می گوید: «ممکن است یک رژیم غذایی گیاهی سالم التهاب و چاقی را کم کند. اینها عوامل کلیدی در خطر بروز آپنه خواب هستند. رژیم های غذایی سرشار از ترکیبات ضدالتهابی و آنتی اکسیدان ها، و عناصر غذایی با مضرات کمتر، می توانند بر توده چربی، التهاب و حتی توده عضلانی تأثیر بگذارند که همگی با خطر آپنه خواب مرتبط هستند.» اکنون پژوهشگران قصد دارند ارتباط بین غذاهای فوق فرآوری شده و خطر آپنه خواب و همین طور تعامل طولانی مدت بین رژیم غذایی و آپنه خواب را مطالعه کنند. 1402/12/16 16:01:23 5.0 از 5 421 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی نمک های ممنوعه! ۱۷۰ کشور جهان از خدمات طب مکمل استفاده می کنند معضل مکمل های جعلی در فروش اینترنتی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند پربحث ترین ها حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی ارتباط بین مزاج و شخصیت همه چیز در رابطه با سردترین طبع بدن نمک های ممنوعه! ۱۷۰ کشور جهان از خدمات طب مکمل استفاده می کنند جدیدترین ها حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی ارتباط بین مزاج و شخصیت همه چیز در رابطه با سردترین طبع بدن نمک های ممنوعه! ۱۷۰ کشور جهان از خدمات طب مکمل استفاده می کنند برنج هندی سان لند در لیست محموله های وارداتی نیست معضل مکمل های جعلی در فروش اینترنتی خرید و فروش مطمئن فیش حج شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک لبخندهای نامرئی بهترین رژیم غذایی برای پیری سالم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی