آجیل مخلوط نخرید اسماعیل زاده مطرح كرد؛ مین فود: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ضمن تشریح نکات قابل توجه در خرید آجیل، بر تازه بودن و سالم بودن این اقلام خوراکی تاکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده اظهار داشت: آجیل هایی سفارش می شوند که خام باشند یا حتی الامکان با نمک بو داده نشده باشند. وی ادامه داد: انواعی از آجیل ها که در بازار موجود بوده و با سرکه بو داده شده اند نیز می توانند مصرف شوند. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر توجه به تازه بودن آجیل ها، اظهار داشت: کهنه و بیات شدن انواع مواد غذایی همچون آجیل ها از میزان مواد مغذی آنها می کاهد، پس بهتر است آجیل مانده خریداری نشود. اسماعیل زاده با تأکید بر پرهیز از خرید آجیل های مخلوط، اشاره کرد: ترجیحاً هرکدام از مغزهای گیاهی جداگانه خریداری شده و در منزل با هم مخلوط شوند، چونکه در آجیل های مخلوط موجود در بازار گاهی اوقات از انواع نامرغوب و یا حتی مانده استفاده می شود، بدین سبب بهتر است آجیل ها جداگانه از نظر تازه بودن ارزیابی شوند، بعد خریداری شده و در منزل مخلوط شوند. ایشان سپس بر پرهیز از زیاده روی در مصرف شیرینی و شکلات تاکید و عنوان کرد: شیرینی هایی که در فرهنگ غذایی ما رواج زیادی دارند، به طور معمول از آرد سفید تهیه می شوند؛ آرد سفید فاقد سبوس است و خیلی از مواد غذایی موجود در آن از بین رفته است. مطالعات نشان می دهند که مصرف این نوع آرد در قالب نان سفید یا شیرینی می تواند سلول های بدن انسان را نسبت به انسولین، غیر حساس سازد و انسولین در این صورت نمی تواند کار خودرا به نحو احسن در بدن انجام دهد که این امر خصوصاً در سنین بالاتر می تواند منجر به افزایش قندخون شود. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: مصرف این مواد غذایی می توانند سطح چربی خصوصاً تری گلیسرید خون را بالا برند، برای اینکه در تهیه شیرینی ها از روغن های جامد استفاده می شود و روغن های جامد دارای مقادیر بالایی از اسیدهای چرب ترانس و اسیدهای چرب اشباع هستند (که هر دو برای سلامت ضرر دارند) و می توانند سطح کلسترول خون و چربی بد خون را بالا برند. وی ادامه داد: از طرف دیگر، مصرف شیرینی ها خصوصاً از نوع تر و خامه ای که دارای مقادیر بالای شکر و چربی های جامد هستند، می توانند در فرد مقاومت انسولینی ایجاد کنند. پس سفارش می شود که اولاً در مصرف شیرینی ها در روزهای نوروز احتیاط شود، ثانیاً ترجیحاً از شیرینی های خشک کم شیرینی، (آن هم در مقادیر کم) که چربی و قند کمتری دارند، استفاده گردد. منبع: مین فود 1403/01/06 20:06:22 5.0 از 5 291 تگهای خبر: برند , بهداشت , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون پربحث ترین ها مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی جدیدترین ها مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی